做Amway d後生仔女真係蠢撚到

383 回覆
700 Like 19 Dislike
仲話產品平囉
成萬蚊件野叫平? iphone xs max 咩
咩嘢係project?
自己覺得好用,介紹畀人都ok
amway d野向來好過人地10%,但貴幾倍,你覺得值咪值
但sell我個陣強調係for收入,為求賺錢就好on9

成日去佢地的talk,有條女好撚正
屌 班打手又衝曬入黎話好好用
乜撚野每日花少少時間經營人際網絡就得
人唔笑狗都吠
傳銷在我印象係老鼠黨,層壓式呃人買一批批買
但係amway有街舖,你行入去買一件就走都得
最多係買貴左,唔一定要為升level買一堆用唔著的垃圾
btw只會散買唔會sell
呢個真係好呃人
咁多條線,幾樣product日日用,好快就畀人呃哂d錢去買貴貨
自用都算但靠佢賺錢根本係騙局黎
呢個standard reply
講到明'騙局',唔通我又係打手?
啲嘢係幾好用,當係事業就不了
一盤生意,除咗銷售仲有好多部分
市場調查、生產、物流、成本控制等等
淨做銷售嗰部分就叫做生意
未必太自欺欺人
你甘心一世人做份咁平凡既工搵果一萬幾千無曬自由咩?
班傻尻有呢個料唔做咩
我地只係幫緊人 希望你唔好再誣蔑我地!
我都想俾人賺下!
邊個聽到人講呢d類似激將法的'追夢'pitch
應該自己檢討下人地係咪當你白痴
我都賺夠啦
好老喎呢堆,做師奶生意就咪po出黎啦,要人洗眼
智障都做到 ibanker
依條AMWAY女咪, 做IBANK...
https://www.facebook.com/ztingtingr
你的樣子如何 你的命運也必如何
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞