做Amway d後生仔女真係蠢撚到

383 回覆
700 Like 19 Dislike
個post有幾條友另類宣傳
算少啦
之前d post好多打手護航
成百蚊一舊番梘
amway唔係傳銷,而係直銷,姐係人人都可以做sales
入會後唔洗買野都得,唔似寶萊果d要買成皮野先入得會。
但間野既直銷商好多都用洗腦形式tum人買野,搞勁多workshop, 講唔同理念之類。

最後分錢果到其實幾和味,你條team夠16萬數,自己就分到21% 姐係3萬幾,仲有唔同層數,如條team有6萬就分唔知幾多%咁

有fd做過,做左幾個月,都有2,3千被動收入 不過就好麻煩,要日日r人上去傾計
鑽石能量水 屌你老母呀
出現了
打手
嘻嘻,自己又唔知買幾多,去湊到條數夠呢
on9仔我有話過自己做咩,了解佢點運作就= 做緊?
笑死人
幾年前前考完DSE,有個中學師姐叫我幫下手上去聽講座,我不虞有詐,上到去先知原來係Amway
一開波佢已經係咁講話做Amway會有財務自由,咩公司會請佢哋去旅行,仲話佢有幾個同事由大學開始已經喺Amway做兼職,畢業之後就全職加入
之後講講下,佢就開始氹我用少少錢去加入Amway,一聽到我就即刻話不了
唔係話冇用 你當佢保險咁就得 一做就斷六親
依家後生先黎做果d都冇肉食啦
係香港都開左幾十年,咩水都吸晒,都唔明點解仲有人ff到會發達,係就係有人揾幾十萬一個月既,但人地十幾廿年前已經開始做,邊輪到d後生呀

腳踏實地入政苦好過
即係Amway啲下線唔洗買咗啲貨先?
唔洗,自己買貨果d係on9 先會咁做 為左自己條team到數,有錢分
終於出現了
做親衣啲既人都係咁
Mary kay,amway ,康寶萊
個個都係做到個人神神地,明明就冇人買佢地啲野
但就講到自己好成功好開心咁
搵到錢咪得
咁耐都無d柒頭相望下警世
身邊有朋友做
Amway最叻既concept就係要人sell個樣product之前要自用左先
搞到d fd個個月洗成皮去買product自用 結果俾曬上級食水 自己分得雞碎咁少
好鳩憎d濕鳩傳銷直銷on9仔成日話自己做生意
佢地d正能量好撚難頂
其實點解會覺得係自己生意
明明幫緊人地跑數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞