做Amway d後生仔女真係蠢撚到

383 回覆
700 Like 19 Dislike
好多年前有做過,對於一個本身毒嘅人嚟講,做咗2年學到嘅係點媾女
我覺得佢啲產品冇乜問題
但嗰種宣傳手法真係好反感
完全破壞左佢間公司嘅推銷觀念
仲有推啲人入去做吹捧頂層啲人有幾咁成功
又係表面風光
實情都唔知要sell幾多件產品先至上到嗰個位

利申:會員
我覺得佢啲產品冇乜問題
但嗰種宣傳手法真係好反感
完全破壞左佢間公司嘅推銷觀念
仲有推啲人入去做吹捧頂層啲人有幾咁成功
又係表面風光
實情都唔知要sell幾多件產品先至上到嗰個位

利申:會員

老實講,紅字嗰part你出去做乜類型嘅sales都啱用
中意果條女做緊,慘
想做
難聽D講 我覺得同保險冇分別
係㗎,我認同,個現今有咩b2c嘅sales唔係
仲有間Jeunesse
成班人係道打飛機咩自己生意,被動收入,財務自由,又幫到人
啲人飲左連第四期cancer都醫到
最好笑成日合成啲相就話劉徳華,高永文日日飲
你老母,成日講咩團隊,比入面啲人洗腦
現實就係成班人係自己朋友埋手,一個呃一個
所以話,無知真係好恐怖,人蠢真係無藥醫
試諗下,咁有效既話,醫院一早用左
香港幾時立法管理傳銷
利申:以上全是發夢
google完先知咩黎
原來依家仲有呢d
記得4-5年前台灣d討論區好興抽呢間野水
安安你聽過安利嗎
做得呢啲工嘅女都係弱智㗎啦
由LB到宜家,蠢人都係繼續上當
太陽底下無新事
我嗰陣唔喺香港做,但對於一個上到大學連女同學都未敢撘嗲嘅毒撚嚟講,做完2年當然係做唔起,但係令到自己夠膽嘹女仔已經係好大得著
佢地最撚癲係否定醫學 醫院唔推佢地野係因為驚人健康左搶生意

仲有好撚多咩名人talk google一搵原來係amway 名人

D產品係靚呀 個個皇后煲我老母都識 但係成皮野係咪on9 d空氣清新機又係成日拎認證打j 出面一樣有認證既平你一半呀仆街 屌你2018好意思拎份2012既比較圖出來話自己勁
樓主算9數啦,你唔會阻止到任何野,只可以等佢地自己醒,依個遊戲要玩得好,首要條件係有錢,所以你見d‘成功人士’一係公務員,一係本身有錢,至於個d入世未深既後生仔想係度發圍,唔係唔得,100個出1個lor。

利申:係個度打工,見盡人生百態
做得傳銷,日日揾下線都係弱智
後生既話 中出完就算 千祈唔好上身
發夢夢見我有個朋友,衰咸濕
屌完,沉左船
呢家日日幫條女搵下線
二個都澳洲大學畢業
所以真係好多高分低能
間野叫咩婕斯 jeunesse ,賣白藜蘆醇
做人下線幫人搵錢咪叫幫到人囉
Amazing group 又係呢d?
咩amazing green , amazing pink?
朋友有興趣仲要問我join唔join 可以點救佢
係點架?
係amway 旗下?
上去測體脂
咁旅遊體驗師呢
好撚傳銷feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞