做Amway d後生仔女真係蠢撚到

383 回覆
700 Like 19 Dislike
時間自由 財務自由?
屌你 時間同財務咪放曬係amway囉

成班喂喂喂 去玩去洗錢好chill
實際上咪好食懶做 冇夢想冇目標
amway圍內班人讚兩句,就以為自己好有potential,仆心仆命為左amway出賣自己嘅光陰

陰d隱d sell 自己朋友
cv一事無成

打手可以唔洗講d好撚貴嘅product有幾好用
歡迎貼amway狗上黎,認清班蠢撚
我反而諗, 佢地問題, 點解樓主咁嬲嬲豬?
有幾個fd比人拉咗入去
成日見佢地出post自我感覺良好
乜撚建立自己事業,做生意?

有人做生意做到自己比個機構控制住嘅咩?

試下離開amway,完全start up a new business,如果都有本事經營到咪叫做生意囉
你係唔抵得 定係想自己D FD日日都 POST 慘野先OK?

只要唔係呃人果D 層壓式, 我又覺得冇咩問題
就好似 SSP 果D 企檔速銷咁
會買佢地野個d人更on9
唔係
只係覺得一個人, 去煩一D 影響唔到自己既事係好蠢
D產品係幾抵 但諗住搵錢就難D
amway 係正正經經既直銷 D 野係用得
唔係傳銷
同意
記得上過去
我問我朋友 所有人都做amway 個世界會點

你估真係咁易咩
見到身邊有中學同學成日去玩
又著到勁撚似雞係亞博影相
係咪傳銷
等打手全面進場先
我點解要唔扺得?
唔po Amway就一定得翻慘嘢?

而家講緊d懞撚上完workshop training,聽完d童話式口號,就信自己可以大展拳腳啊
大吉利是講句,當你在乎嘅人中咗伏,再睇到佢變
就算唔關自己事,都會好痛心
又係d喂喂喂conference
唔係幫amway 不過你呢個問題全行都問得
所有人都做xx 個世界會點
佢d product真係唔錯, 好用又比得起幫你買都ok

叫我入會? 不了
會買佢地某啲產品用
但嗰啲咩追數, 做生意就不了

有冇人同我一樣?
not really
因為佢用 越多人做越好做招來先問得
次次屌傳銷都會有呢啲流言
之前有fd做過,真係不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞