做Amway d後生仔女真係蠢撚到

383 回覆
700 Like 19 Dislike
屌 之前上去聽amway 個D 濕鳩talk 日日都講 被動式收入好處 諗起都覺得on9 次次就話好多名人都係amway 會員 好撚嘔心
財務自由 被動收入
呢啲on9真係唔識架喎
根本在人地platform就唔係叫做生意,係叫做打工
仲要自己畀錢,放本入去就係搵笨
差佬都有話,見工要畀錢就係騙局啦
我辛辛苦苦揼個網得4k到未扣成本
班撚屌做sales 有20k
李文邦, 依條友好似係會考8A, 中大畢業生...
AMWAY好多大學生都係佢收番來的, 佢同佢老婆兩公婆大學畢業後不久就全職做AMWAY...
https://www.facebook.com/bongli

https://scontent.fhkg4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/35855876_10155642871405886_5196249802060333056_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent.fhkg4-1.fna&oh=619ac059a13d2aec99141a47c63b645b&oe=5C6A4784
其實點醒佢地做乜,少個競爭對手咪好囉
target係D好食懶飛想一步登天又學人追求生活品味既傻西
我早排都經朋友介紹上左去AG到試下佢地用營養學角度醫濕疹
試左2個月, 每個月洗成6000蚊
有D位置既濕疹係有效既但有D位爛得太緊要真係靠中藥先得(千期唔好用類固醇)
同埋個陣我都未好番就不停每2星期話就話覆診實質係帶我上去聽佢地講黠樣用supplement搵錢
我係諗住自己用就算,要我介紹比朋友就不了(因為真係好貴)
上iherb買,比佢好同平既supplement大撚把
最後我轉左個中醫醫我濕疹,
短短5日真係出期地有效,就連我食左2個月既supplement都做唔到
之後我同我朋友講我搵到個夾我既中醫後唔去覆診
之後佢就無在覆我
係咪婕斯
有朋友做呢間
又係話d 野飲醫到cancer
又話唔洗sell 人 唔洗出錢 都有收入
講到一個月多幾萬收入
係咁叫我上去聽talk 話一齊做生意
真係on99 睬佢都傻
真係弱智先會信佢地
中醫有咩好介紹?屋企人有呢個問題
我之前睇廣華中醫-胡東流
依個頭一個月中藥有用之後就慢慢無幫助
試左2個supplement發覺真係太貴,所以轉番睇中醫
依家我睇緊浸大中醫- 余嘉慧
不過我都覺得中醫係人夾人
真係要過先知
Nuskin同Mary Kay都係咁恐怖
身邊有朋友做 完全走火入魔
有後生女架,仲自稱model
正呀,好詳細,多謝分享
帶佢去浸大試下先

我有辦法
有無甜故
係呀 ,咩婕斯 賣咩reserve白黎蘆醇
好鐘意叫人去聽講座
星期五六去gathering
話咩當識朋友
好多女仔
最後等你去到再sell 你
成班真係弱智
不過最近睇番條友ig,應該香港無咩人信佢
呢家成日返大陸呃班大陸佬
佢哋成班仲要扮到好有錢
話自己title係總裁
其實就係貼錢返工
聽講佢哋自己每個月都要買返先可以繼續做會員
再搵下線
有FD R 過我
本身唔知咩
不過上連登睇過就走人
求爆料:]
我早排都係AG聽過下野
亦到識左佢地成班人
入左會但咩都冇做過(當買野有折)
但發覺唔對路 介紹我個frd發覺佢越黎越有問題
已經抽身 我都知唔少可以爆料
安麗是一家美國公司,其特點是利用多層次直銷來銷售健康、美容、居家護理產品。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞