做Amway d後生仔女真係蠢撚到

383 回覆
700 Like 19 Dislike
張相我個fd 都有比我睇過
係咪合成相
我提iherb 就因為iherb 可以倒到傳銷米 大家賣既野差唔多, 但iherb 賣既 supplement 係用美國最大間既now, 又要賣得平。

例如安利賣蛋白粉,貴一貴但用黃豆之類既cheap野, 係iherb 你可以平幾倍又買到更高質既hemp protein。

樓上講果D聲稱好用既amway洗潔精, iherb 大把好過佢, 當然又係平幾倍

洗頭水又係, 又b-complex 又biotin, 又無SLS, 先正價 55蚊 414ml, 我特價38蚊時入左幾枝慢慢用 amway點比
我有個姨姨 台灣人黎
做amway 做到住大屋
周圍飛去玩

另外有兩個哥哥姐姐 30中 做到又係風山水起
我老母前排先叫我跟佢地學下
老嗰輩食上一浸水,再幫自己仔女鋪路,對仔女入到去個位都已經高過d新人啦

香港amway都有架
amway 幾時開始變咗傳銷?
我細個果陣記得係正常賣嘢
由74年到今日一直都係傳銷
不過佢地話自己唔駛比錢買貨
係叫直銷
hemp protein <----有冇邊款好介紹?
其實有 佢地個個本身都好醒好smart果啲人黎
唔知係咪覺得自己咁醒 唔會比人呃 所以踩左三年都未醒
nutiva 既organic
bob's 同 just 淡D味
睇你需要
想瘦身同埋健康消內臟脂肪既話邊款好d?
呢D唔知 要問營養師
我就早一日浸定 燕麥, 燕麥裡面會加hemp seed, chia seed , 朝朝早餐食, 減少吸收反式脂肪, 同埋纖維吸油, 蛋白質飽肚, 夠頂到午餐又無出面早餐咁肥
分享一下我既經驗 唔自爆勿相認

我有位識左幾年既朋友,我同佢都有相同興趣既
之後佢話佢有個 呢一樣興趣 既圈子
話下次有聚會就叫埋我一齊去玩下
咁我諗識左咁多年朋友方死佢賣我返大陸咩
咁咪下次一齊去囉
過中一句Amway都冇講過

頭兩次去嗰個聚會都冇乜野冇講過Amway
第三次聚會就開始黎料,先講Amway背景又產品
仲好好人咁送左Pack XS飲品比我
第四次聚會又講個咩直銷生意又乜人生哲理咁
之後我諗佢地似係想拉我一齊做直銷做佢下線

到第五次去佢個聚會我聽倒啲不得了既消息
A先生本身喺X地方住既,之後去左Y地方出Trip去左一年,過程中A先生冇買過Amway既產品但係都有可觀既收益,全靠下線。

最後我廢事再比我朋友煩就同佢開左個優惠顧客Account,用左700左右就睇清楚個朋友
之後冇再聯絡

Amway牙膏好似係80幾蚊
洗潔精50幾

最後一句,Amway既人為左揾下線會連人與人之間既信任都可以出賣
留名
溝來都係志在扑野姐...傻0既可能易扑D...
唔係WOR...AMWAY向來都係鼓勵啲會員兩公婆、男女朋友一齊做AMWAY...如果兩公婆一齊做AMWAY可以合併計分, 升級快啲...
原因:
如果兩公婆、男女朋友一齊做AMWAY, 一齊被"洗腦", 生活同埋伴侶都在AMWAY內, 就會更加沈迷入個團隊環境, 冇咁容易放棄離開...
所以應該非常鼓勵啲會員在AMWAY內找另一半, 這情況就正如啲教會非常鼓勵同一教會的弟兄姊妹結合(主內結合), 信仰一致...

其實做左啲咩行為會被退會? 我都想攪到佢啲人被退會...
請看: #167
d 煲幾好用
that is the end
美安, 喺咪都係同一類型既公司?
應該係
謝恩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞