做Amway d後生仔女真係蠢撚到

383 回覆
700 Like 19 Dislike
鬧鬧鬧,無左班垃圾墊底,上面果班點數呀?
佢地有咁精就唔會入Amway啦
唉屌,就係咁
唔知咩amway
但想問樓主既夢想同目標係咩

純粹人生迷茫 無方向 唔知想點
咁岩禁左入個po見到依句 所以想問下聽下其他人既諗法
唔蠢就唔會去做
真係要自己醒,我男朋友之前都係佢地啲咩組長,佢真係癲到成皮野買佢個淨水器皇后煲,次次我都屌7佢,可能啲野真係好用,但根本唔需要用幾倍既價錢買,我會跟佢上去,但次次佢老師同佢叫我上去啲咩課程 ,之後同佢講上去唔緊要但唔好sell我,慢慢佢都冇時間同唔上心都冇再上去咁多...不過新年會上去逗利是
我只可以話蠢既人無處不在,佢ex會同佢一齊癲做‘’project”,除左自己醒,其實都好睇你對佢既影響力...
其實一開始我都迷茫
之後機緣巧合撞到個fd,佢講翻好耐以前我幫過佢嘅一件事,之後我諗咗好耐,都覺得自己有d能力同興趣,所以想入某一行

目前想去進修嗰一行需要嘅資歷,幫自己係行頭可以行得遠d
賣夠皮五有千幾銀
之後可以去咩小組分享

又可以上贏國乜柒大會

打哂飛機

好適合班重視能治肚餓既loser
三大特別多
不過相比起咩康保來,我覺得amway叫做好少少,我有朋友比康保來洗腦,話咩減肥好成功,佢老味本身就瘦到骨咁,話咩飲左仲瘦啲 痴撚線,咁佢sell我,我知佢為我好,但個方法就好似迫你買咁...我之後問佢其實你可以分到幾多錢,屌兩位數,其他就上層食,我就屌7佢,好 但佢唔聽我講 仲爭啲朋友都冇得做,其實我唔明係賺得唔多,但點解好似宗教咁比左個信念佢地,認為信就會人生美好....!?所以果啲咩教咩教,全部都覺得呃人,每個禮拜要你奉獻,你唔奉獻佢地邊有糧出呀
都係個句,你想呢世做道德撚,定冇良心撚?
講咗咗耐,有無啲Amway女女睇下?以警後世
借問聲 點解佢地係都唔認Amway係傳銷
我真係唔知 哩啲野我唔理
D產品質素好過超市藥房

但同iherb 比輸左9條街
iherb 又平佢幾倍

得D 唔識上網既師奶先會落踏
其實你點踩人地,你自己咪一9樣 狗咬狗
可恥你地呃人當飯食
佢哋好鐘意分級數
又藍寶,又鑽石咁
最好笑係成班打飛機以為自己讀緊大學
今日去機場博覽館做宴會part time,乜春係香港婕絲大學,我係咪中伏??
https://lih.kg/701445
人唔笑,狗都吠
on9 iherb 美國網購嚟, D野平過香港買, 大時大節入code 有折, 仲有回贈比你下次用, 買夠數就順豐送到你門口
咩叫amway
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞