[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(8)

1001 回覆
41 Like 8 Dislike
認真嘅男人真係好charm
嗰兩個moment嘅眼神
我隔住螢幕都要沉船
但係386嗰個hang機樣都好cute
好想無限FF佢哋近距離身體接觸
歡迎編劇製造多啲龔燁意外
個間接表白實在⋯
我諗表白時一直係阿龔主動嘅,都仲會識玩
但當阿水答應,可能主動捉佢手或者其他
就會秒速hang機
但係二女婿唔殺到埋身都唔認真追
見到都心急
一切太習慣,太理所當然
剪得好有feel
壁咚完仲要陰陰咀偷笑
初雪嗰集龔燁個間接表白
佢對眼好似識發光咁,勁期待
阿水咁易氹
其實唔使做乜野
自殺少陣都應該都得咗
好想睇有日阿水唔慣身邊冇咗個癡漢賤精之後囉囉攣嘅心情
佢壁咚之後嗰個笑容成個計畫通咁
應該少男龔之前plan咗好耐,哈爾濱約睇雪都應該諗好晒點講
但係一去到突發事件就完全反應唔到
睇嚟總監大人應變能力有待改善喎
自殺少陣都應該都得咗

重點
agger
可能要等某日知道阿水會離開佢
先會激發到佢放大技去追
想講龔燁啲偷笑好可愛
壁咚之後,同阿水群姐一齊俾大姐捉去打牌嗰集同上次羊羊話佢似寶劍

少男龔係情場上缺乏經驗係差少少㗎喇
究竟如何可以激發阿龔落力啲追人?
1)大家姐出計
2)曹總或其他k發力 但我覺阿龔完全唔放在眼內
3)阿水調去哈爾濱
4)被困
5)去camp遇到突發事件
6)無得再上去熊家食雞
7)阿爸點醒
8)其他⋯
我都覺得龔太老定,好似水一定會等佢事業有成咁。反而要俾多d危機感佢先會發力 激心
我覺得要有認真k或者水對龔完全死心,接龍自殺王先會識驚。而家佢太掌控水嘅一切,同事家人埋哂堆咁,得閒又調戲下水又唔使上身,所以先會覺得老豆唔等得,而水係屬於等得嘅範疇
我想睇#1
Agger
但我又覺得如果係認真k去追
就會變咗好俗氣的三角戀
咁就吸引唔到我
其實初雪那集佢都開始有意識呢樣野
係比jenny搞衰咗姐

其實我覺得佢老豆點醒下佢
我覺得佢會發力追嫁啦
不過同意位
龔燁對阿水所有嘢,朋友啊,家人啊,全部混熟哂
真係唔會係普通同事關係囉
我覺得要有認真k或者水對龔完全死心,接龍自殺王先會識驚。而家佢太掌控水嘅一切,同事家人埋哂堆咁,得閒又調戲下水又唔使上身,所以先會覺得老豆唔等得,而水係屬於等得嘅範疇
Agger
但我又覺得如果係認真k去追
就會變咗好俗氣的三角戀
咁就吸引唔到我
其實初雪那集佢都開始有意識呢樣野
係比jenny搞衰咗姐

其實我覺得佢老豆點醒下佢
我覺得佢會發力追嫁啦
不過同意位
龔燁對阿水所有嘢,朋友啊,家人啊,全部混熟哂
真係唔會係普通同事關係囉
我覺得阿爸點醒係最有可能
不過唔知點解我硬係覺得大家姐係負責俾啲考驗阿龔instead of 助龔
有仇必報熊尚善應該唔係咁易收買㗎喎
曹總已經真係單純出嚟派下膠嘅啫
我覺得感情始終係兩個人之間嘅事
其他人點推波助瀾(第三者、助龔等等)都係extra嘢
個focus都應該係佢哋兩個自己,要由佢哋自己覺悟、行動,自己推郁條線
如果唔係就會冇咗感情線嘅魅力同說服力(好似強行喺埋一齊咁
所以我宜家越睇越鍾意454
不過佢兩個一個感情遲鈍一個唔識追女仔,係要啲幫手嘅
好彩阿叔保護阿水同埋口密
比尋寶圖班人知龔燁上過熊家食雞仲要唔止一次仲得了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞