[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(8)

1001 回覆
41 Like 8 Dislike
唔知 "龔燁讓嘅海南雞飯" 又有冇巴/絲用
我都好亂
慣咗叫大家做乜乜絲(自動assume係絲唔係巴⋯⋯咦同我自己嗰名撞款
依家有啲人搵唔返/唔知係改咗名定潛(沉)咗水
不得不讚大家啲創意同反應超快
總之就一個字 好正
愈嚟愈多名
唔爭在嚟多個"媽呢空揀嘅黑色車"
呢個夠變態
同 「麻雀檯底嘅水樽」一對
呢個夠變態
仲有媽呢空請我食既雞脾
How about "聲效突出嘅褲鏈" [img]assets/faces/lm2/nosee.gif[/img] [img]assets/faces/lm2/haha.gif[/img]
頂好大聲[img]assets/faces/dog/haha.gif[/img] [img]assets/faces/dog/haha.gif[/img]
呢個夠變態[img]assets/faces/dog/999.gif[/img]
[img]assets/faces/dog/haha.gif[/img]

死死與龔夜
我改咗名炸
呢個正啊
有畫面嘅名
相信雷珍妮都認得你
不過唔好要我估你前身係叫咩名
絲 我知你係邊個喇
sor啊咁耐先相認
三十日之後 我就回復真身
唔洗梳喎
希望到時龔水已經成功達陣啦

我都唔係好認到啲巴絲
近日太多新人,我都係認到幾個咋 不過熱熱鬧鬧咁傾龔水好開心
身邊無人睇開心速遞無人可以傾

我都唔係好認到啲巴絲[img]assets/faces/dog/haha.gif[/img]

我都係
same here
我啲朋友有睇但推唔同cp
第一次係供水post留名

一直以嚟都淨係追post 好少留言
但今次見454炸咗咁多人上水 自己都有啲心郁想講返兩句

睇供水咁耐 最鍾意係410
一直佢哋兩個都因為唔肯講心入面個句 而搞到戀人未滿 好多嘢會令到大家互相錯開對方
雖然個集佢哋係嗌交 但龔燁竟然會解釋返畀水水聽 而唔係懶搞笑咁講埋啲大話

454之後希望佢哋可以睇清楚自己內心
同埋真係要畀水水知道佢係阿龔嘅唯一
如果唔係就算一齊咗 都唔會有未一齊咁好睇

比起想stanley睇到呢個post 更加想畀開心速遞班編劇睇到
希望供水唔好難尾
利申 係由第5個post cd-rom 到6就忍唔住岀聲 宜家改埋呢個名 因為呢句實在太有聲
呢個有冇集數做reference 唔記得左褲鏈係邊度岀現過
412每人心裡有粒掣
龔水陪大小姐打牌嘅過場
我睇返Record, 原來我係喺龔水第一個Post就有留言,我成日以為自己去到4,5個post先忍唔住開account 睇加密emoji
仲記得係麻雀王大賽炸左我上水,所以用咗而家呢個名
好彩改名改得快,果時未有人用
唔知阿龔仲有冇Keep住隻5萬呢
BTW, 阿龔夾阿水手指果個叫長尾夾,唔係萬字夾
留名 然後繼續做cd rom
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞