[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(8)

1001 回覆
41 Like 8 Dislike
應該係啦
中間嗰個應該係輝輝嚟
多謝你認得我
我記得你㗎!
未回水嗰段日子我哋大家互相扶持共渡時艱(好似好誇咁 ),
點會唔認得你

其實我都掙扎咗好耐改唔改名,
唔改好似好唔合群咁,
但又唔想放棄本身個名,
最衰就係有長度限制,
唔係嘅話我加多個Dutch已經可以係水水好鍾意嘅拜山花aka荷蘭藍玫瑰
你想改個名超長
不過stanley話係呢度成日出聲個啲都記得
我咁樣改咗名發,覺得有啲蝕咗
不過我真係好滿意自己新名
其實大家咁改名
某程度上都係一種支持龔水方式
大家睇戲睇得好仔細
其實都真係幾長
所以我決定暫時唔改,
等遲吓有其他有feel嘅名先再考慮,
但大家唔好覺得我唔合群呀
多謝你記得我 嗰陣一齊等回水, 諗起當時真係等緊一個唔知有無結果既結果
依家終於有, 甚至有埋龔水po
我頭先真係想改名, 但最後都係用返原本個名
(因為聽講Stanley會認得我地嫁 )

講起, 最近我少咗上黎, 係因為轉咗工, 返工好繁忙...係11月先得閑啲, 可以上黎睇大家吹劇情, 現實生活都無人可以傾
遲啲我又要返地獄啦...應該又會再少啲上黎
不過依家好放心, 龔水有你地繼續支持 大家都好有愛, 改名, 整問卷(我好低分呀..)
演員既賣力演出, 幕後既用心製作, 觀眾既熱情討論, 係我點解咁鍾意龔水既原因
唔會啦絲
你改咗名stanley咪唔認得你囉
你google有個方法係唔駛電話認證架 我都係近排跟佢開acc
我係新嘅
Come on stanley
快啲申請acc 一齊吹
你睇emoji睇到夠皮未

我呢兩個都想投

Wow呢個都有得投
大家好,新人,留個名

都係因為初雪炸出來的,之前一直CD-Rom,以後多多指教~~
終於有人諗到用呢個名 諗起龔燁個豬嘴樣
大家開始瘋狂改名個陣,我已經打算用,留意了好幾日,難得發現冇人用
可能呢集太hurt,大家選擇忘記
啱呀,除咗415同428,我集集都loop咗好多次,唔敢睇呢2集嘅下半部分
我都down咗
個陣覺得阿龔“一嘴”呢句對白好無厘頭,卻深深印入腦海,而且佢講得好霸氣

講起呢兩集,都關曹總事,都係玻璃碎,下次曹總消化完再現,唔知會唔會又一地碎片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞