[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(8)

1001 回覆
41 Like 8 Dislike
表情題真係好有趣
Cap 幾張差不多表情同服裝去估真心難 我做咩建議啲咁變態嘅題目虐待自己
btw 填充句子仲變態有得諗
好變態但好想玩
本身見到人ig cm叫stanley開live 係幾想睇但諗諗下覺得佢地拍咗成日劇咁攰 寧願佢地留多啲時間休息
Btw新人想問下知唔知佢地多數一星期拍幾多日?每日係會拍到幾集定係得一集 ?
呢樣真係唔知
我感覺上好似不定期嘅
好有中文聆聽測驗feel
收到
下次會識做㗎啦
裸考148分 應該合格掛
有新題型!!鍾意玩排時間次序,希望下次都有
表情題出得好正,嗰腦要無限flashback,好彩有龔燁啲西裝幫幫忙
MCQ真係越來越好玩
多謝satok絲
Stanley你得閒都要嚟挑戰
好高分
龔水黨高材生
有機會跟Jenny去直擊龔水之表白
以下全憑記憶just for ref,
有錯請指正:
阿蟹話佢多數一星期有5日開工,
多嘅話就7日.
淑敏話通常一集分3-6日左右,
有次好似分咗個幾星期先拍完
時間排序同matching好正
我第一吓望到呢個方法出勁驚喜
professor satok出得好有心機
162分
最期待情節只可揀4個唔夠啊
勁多選項都想睇

但個mcq真係好好玩 多謝絲打咁俾心機出題
Stanley快啲玩埋一份
預視嚟緊見到份卷各考生嘅心情

情節投票,我有3票都投左比大家姐相關
講漏咗 次次有新題型真係好有心思
就算難到喊我都會期待下次有咩變態題目㗎
玩到一半好多題都唔係好確定結果都係無交到卷
等完sem要好好溫書係vol5再參戰!
凌晨裸考164分,謝謝絲咁有心機出題,cap圖題好好玩
高材生
你個名有畫面有聲
係龔燁版定馬安珊版先
緊係龔燁版 加埋個樣同手勢
巧合地啱啱改咗名就可以「嘗試下」做vol. 4
多謝咁多位鍾意同覺得好玩
上面你哋嘅comment我就唔逐個覆啦
vol.4係咁多次入面出得最倉促嘅一次,我其實覺得出得有啲hea,不過大家冇嫌棄到,好多謝大家呀
雖然係一個只係一個娛樂用嘅mcq,但係我喺整完vol.1之後反應好好,先決定開始整vol.2,慢慢變成一個mcq系列
我本身都好鍾意無限loop主線同睇細節嘅人,可能就係因為mcq就越出越變態
新題型其實都係喺大家意見收集嗰度攞inspiration,尤其係涼茶絲,冤有頭債有主覺得太難嘅各位絲搵佢尋仇好啦
不過都要講句,次數題嗰啲我真係數咗好耐㗎DllM 你班仆街咪成日一見到就撞
cap圖題表情題大家表現係喜出望外
不過今次對白題喺咁多次之中最差嘅,除咗食飯訓教嗰題之外,好多都意外地錯晒 譬如雲端
多謝大家咁鍾意新增嘅時序題,我試玩嘅時候都好鍾意,vol.5會加多啲
未玩嘅記得快啲去「嘗試下啦」(阿龔mode)

再一次多謝大家,我覺得好開心,因為呢排其實心情都麻麻哋,又忙又多嘢煩,不過見大家玩得咁開心,我心情都好返少少
多謝你咁俾心機呀satok 絲
等我一陣嘗試下 先
多謝你嘅努力呀
每次都玩得好開心
答每題都有回憶一次個劇嘅感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞