[布洛尼+漫畫新篇 召集全體珠迷回歸]龍珠-超 Dragon Ball Super 集中討論

1001 回覆
31 Like 6 Dislike
唔知新布仔個設定係點呢 好想個知

但我覺得新布仔著緊身褲唔好睇

話時話新布仔都係叫布洛連?
我都覺喪d,不斷復活報仇
依家將布仔變好人同練習對手
新會做好人?
即係都是個d平時就好好地地個d隱性發作痴線佬囉😂
總之悟空同套野入地d二打六話佢好人本性善良
Ching睇左新劇場版啦?
係日本睇完旅行順便睇埋
你就好啦
垃圾香港落後全球
買碟睇算
On9
我想入戲院睇啊,今次講到畫面咁好都想留返戲院睇
但咁耐都未知幾時上
之前見到有偷拍版
香港已經同中國同化
新布仔係戰力奇高既傳超,BB型態戰力已經爆眼鏡,性格善良不好戰鬥,下面著住綠色個件野係佢細個一隻巨獸朋友既耳仔,比佢個無良老竇射甩既,因為唔想佢哋做朋友
新布仔你經過戰鬥訓練完全冇戰鬥技巧,不過邊戰鬥邊成長速度超快,力量霸道,即使無戰鬥技巧都可以迅速成長到狂暴常態可以一個打兩個戰鬥經驗豐富既超藍
超藍布洛尼
悟空仲話要訓練新布仔,如果佢變傳超藍真係唔得點
未訓練常態都勁過兩個超藍,已經去到吉蓮lv
常態勁唔過 變超西先過到超藍
狂暴常態已經打到超藍
其實今次布洛利有4個形態
常態 > 狂暴常態 (有猩猩力量既常態) > 死老竇憤怒超世狀態暴綠氣 > 無眼珠爆肌肉傳超狀態

臨尾打打下有一幕眼珠閃返出黎一下,有機會以後會練成有理性既傳超狀態,能力通脹下練兩野再變傳超藍真係唔奇,新布仔一定係做好人,估計嚟緊布歐托世又係好勁,成理新Z戰士一齊打魔界。

漫畫新篇已經出左隻巴風特,應該唔算好打得,不過冇人殺到佢,可能唔屬於全王管轄嘅領域。
咁要歐布做咩
我怕鳥山明想接Z結局同GT
真係有機,唔係講笑。
以前邊有人會諗到布洛尼會入到正史,只有FF狗先會咁諗。
而FF狗又成日FF超會連到去GT﹑紅神魔封功呀﹑17復活以前被全王刪除嘅邪惡宇宙。
分分鐘呢D ON9野最後中撚晒。
鳥山明冇靈感個時可能會上content farm抄, 邊個知
布洛尼同格比達都入到正史, 而且布洛尼個種邊身概況係抄遲超4, 遅下玩超4係唔奇
鳥山明冇靈感個時可能會上content farm抄, 邊個知
布洛尼同格比達都入到正史, 而且布洛尼個種變身概念係抄超4, 遲下玩超4真係唔奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞