[布洛尼+漫畫新篇 召集全體珠迷回歸]龍珠-超 Dragon Ball Super 集中討論

1001 回覆
31 Like 6 Dislike
Lm!

細個街邊買啲翻版設定集都係叫超西爾人
今集漫畫個敵人好似有返啲壓迫感,發現到悟空感應到佢呢下好正。希望啲戰鬥好睇啲啦
一定早過
以前D劇場版配音係叫西爾人
而家關於布仔嘅info 全部skip 晒,唔敢睇住
佢吸哂神力overload自爆, 之後連番本傳
好似幾合理咁
我識
細個睇超級娜美星人個劇場時個反派咁樣講
開頭聽到一頭霧水
明明睇tvb 係撒亞人
老老實實 融合改設定變成同合體差唔多強度
咁啫係合體成個設定廢撚埋
融合除咗跳舞呢個缺點 各方面都好過耳環合體
香港點會有人唔識超西 個個都咁叫
除咗樓上個超賽之外
嗰件擺明係小學雞呢幾年先上網睇龍珠改啦
點解咁勁唔帶佢去力之大會
唔比用武器?
大杜個宇宙呢?佢唔幫手打札馬斯?
Yes,官方專登提到話融合實力同耳環合體不相上下,個陣耳環又話分唔開之後又話一粒鐘再之後用哂力量就分體真是on99 btw有冇人知格比達件衫點解變左黃色,以前係橙色,比古洛都叫明
扎馬斯係動畫入面既表現,就算分體都勁過悟空比達,
合體只會更勁
明明最初係話 耳環>跳舞,而且一個永久效果,一個半小時
慢慢就跳舞短期戰鬥﹑耳環長期戰鬥,
之後就話耳環如果非神就冇永久效果都會一小時分體,比古洛仲會因為太強提早分體...

耳環嘅力量根本隨住個故事越來越弱。
件衫跟返原著 一開始就係黃藍 你可以睇返悟天格斯。 係唔知點解東映係自己電影改左做橙色
積哥祖先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞