[布洛尼+漫畫新篇 召集全體珠迷回歸]龍珠-超 Dragon Ball Super 集中討論

1001 回覆
31 Like 6 Dislike
復活的F只講打鬥Ok wor,係劇情令你悶姐。而家仲好記得復F悟空個下寸勁
係 復活的F 純J打鬥 very good
其實神與神都唔差 不過打太少
今次布仔希望喪打啦 咁先似撒亞人好戰既感覺
復活的f係剪得衰
打兩野突然又影返去無限佢地果邊
搞到打得好唔連貫
神與神由地底打返上天空嗰段最好
拎舊版無乜動作既片短同新版打到仆街既片段比,係唔係有D ON9
其實人設性格都已經唔同
嚴格黎講都已經唔係同一個角色黎
同一角色強度唔洗比較啦,係人都知藍勁過黃N倍
我講緊個作畫
舊版企定定(郁左3下)秒左邪念波
新呢段佢同布仔打有64波
你地就係咁話新既作畫崩
咁樣對佢唔公平囉
SORRY 我柒左
係呢排太多人咁樣比較黎講新作崩
但新有新好,我唔想入場再睇斯路之戰果D無影打鬥
都未上映剩係睇幾條trailer就踩定先
雖然前兩次電影做得唔算好
無計,佢依家轉左型要講到天外有天,班野菜人唔可以當道
又咁岩鳥叔又想係呢個時間加返布仔入正傳
所以先搞到布仔勁到咁誇,合左體都仲要打一獲
唔止六四波啦,廢事劇透唔講
講d又唔講d既,好衰既
未睇就知冇
重播130 131
漫畫太快變白神了,少了一份緊張感
打黎都係比班fans j遮 上兩套電影版總係覺得唔太到肉 如果合完體即秒 又比人問點解唔打多幾分鐘

點都好過比古洛 鳩叫食兩下技之後被分體完場
完全唔明合體究竟有咩咁好j從來都無鍾意過合體 違反晒撒亞人完則都出到咁多次
留長頭髮
啲人鍾意睇佢無撚敵又串串貢撚狗
比古洛 同 格比達 既性格其實有咩唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞