[布洛尼+漫畫新篇 召集全體珠迷回歸]龍珠-超 Dragon Ball Super 集中討論

1001 回覆
31 Like 6 Dislike
復活之扎馬斯
佢自己隻親生仔唔知做乜鳩 超藍比古洛加界王拳都比人屌打
留意返親生仔係融合
證明ultra instinct最強,仲強過晒d合體。
D遊戲動畫無咩參考價值啦,畫黎都係等多d人去玩game!
佢自已作隻壞撒亞人仲勁過吉連同大波連
佢自己隻親生仔唔知做乜鳩 超藍比古洛加界王拳都比人屌打
留意返親生仔係融合同超4
香港係咪冇得播
冇人知 人地其他國家都開始上了
睇完偷拍版,好明顯新布羅利設定就係要佢最終加入悟空陣營

如果跟返舊設定打到悟空嘔晒血就好難捧到佢變成第三主角

如果唔將布羅利捧成第三主角既話,龍珠之後既劇情就難諗好多,冇咁多花神

相反,布羅利加入,之後既劇情就可以有大把搞作,例如聯合比達打失控悟空,又或者可以分別同悟空同比達融合,變成2種唔同既更強變身型態,再誇張d就三為一體都仲得

總之而家條伏線真係可以令龍珠長做長有,大把錢搵
睇偷拍就咪撚出聲啦
扮飛過去睇都好啲
咁出面講自己睇偷拍 做埋啲低賤行為係咩心態
有 只係因為出問題先遲公佈
上映時間同台灣相近
遠古撒亞人 但係咩資料都唔比
佢肯講我點都接受
依家似暗示緊係佢以前打過紅毛
目前youtube偷拍版內容係唔完整,同飛住睇有咩分別?
佢係話你
扮飛過去日本睇
唔係飛住睇
Btw 條撚樣道德撚唔洗理

此情不再
好撚慘GT連1張LR都未有
冇啦成個gt變咗黑歷史咁
新出超藍又極意 班GT狗真係要企埋一邊
其實唔將gt 同舊布羅利列入黑歷史就係得返一個方法

就係開個正傳篇章兜到gt 同舊大波係另一個平行宇宙/時空既殺亞人,之後講係唔同宇宙都各有一個孫悟空,比達同大波等等殺亞人,只係性格,實力同命運都好唔同,有d係另一個宇宙就比17號18號殺死左,有d就成左魔,想做宇宙最強,周圍破壞殺人,有d就做左時空警察etc

如果大家有睇過李連杰套電影the one, 又或者係美劇flash頭2季, 就會明我講咩,總之正傳開多重宇宙篇章就一定可以吸引到人追龍珠
䏲dragonball multiverse, 一早有, 悟飯仲好撚勁添
美國佬諗到頭都爆埋先夾硬用平行世界
日本佬點會咁撚on9
你自己鐘意就話吸引到人追
日本玩平行時空 時間線就唔好喇
你唔覺得,開個篇章,講另一個平行宇宙比達星冇比菲利打爆,反而係菲利比比達星既人殺左,班殺亞人癲到要挑戰神,最後比全王滅左成個宇宙,但比17號復活返個宇宙,悟空同比達要打返自己老豆又或者係打返比超藍更勁既自己係一件好正既咩?

單係ft 同一時間玩人釘人1on1, 悟空打悟空,比達打比達,大波打大波已經j出血
咁首先要鳥山明肯承認晒gt同舊劇場版d角色先得
但果d都唔係佢創作出黎
要佢承認都幾有難度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞