信用卡討論區 (58) 迎接年尾消費旺季 發問前先睇 #1-#4

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
我都唔知可以咁
綁定SC落支那寳,轉賬比另一個賬戶再轉番比自己,用餘額找逃保數
咁樣回贈點計?
筆錢我轉出去俾人,收返嚟就係變成餘額而唔係信用卡數,咁咪冇回贈?
唔一定有
我玩左1年
大約有5個月冇里數

以前disscut有一個page
教人同收數佬講數
算啦 過左去 亦唔想以後會再有 知道有呢樣就算
320k申請citi premier miles 有冇機 有冇成功例子
i-Card 10x 未知會否延續到下年,同埋佢網上10x 每月打$1,111就爆,唔知你買得多唔多。你多數買多錢?張張卡網購回贈嘅要求都唔同。
你唔急嘅話,唔爭在等到2019年,睇吓各行有冇新招吸網購客,好多網購高回贈嘅卡係做2018。
cx ae前日sms話批左
通常幾耐寄到屋企?

入lounge係咪就咁出示卡boarding pass即可?

有咩正野
7日
show ae card比佢check
不過,魚蛋粉何價
未ship
cut單再買
走左數TU 差以後都借唔到錢,樓都買唔到。親未要借錢買樓,整靚盤數好d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞