信用卡討論區 (58) 迎接年尾消費旺季 發問前先睇 #1-#4

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
hsbs白金 個最紅自主獎賞要碌滿1000先有額外獎賞錢?
DBS d dollar係咪果個月截左數會即時在月結單扣?
我見剛剛截左數但DBS Dollar仲係0
邊張卡?compress就番左單會即時比你,eminent 佢會寫係statment上面
想申請張卡交稅
有無邊張係好D?
Eminent, 唔該巴打

有無巴打知呢個迎新係點?
所以依家都係用即刻俾錢最好,佢退都係退返咁多hkd俾你
如果你先訂後付,你到時佢扣卡數係計當地錢換算hkd,係貴d
邊到睇
淘寶或者Amazon 買野都係當外幣交易?
如果係,有冇邊張信用卡抵d?
係咪每條交易唔夠數 / 全部加埋唔夠100蚊
人地one plus佢one minus
各位巴絲, 請問我用緊hsbc advance platinum, 有冇機會有special offer 升上visa signature?
Adv 難D喎
唔係呀 有d係食飯的 有d係用apple pay買十幾廿蚊野
係咪好似每次交易唔夠$100係唔計回贈?
機會係有
大貓心情邊日好 無人知
大新快啲出聯合world卡啦
每條交易 X 1% 小數後第2個位就唔計, 會當 0
去到月結加埋
如果係回11.8蚊,就會回11蚊
如果係回0.9就回1蚊都無
有錯請其他巴打指教
仲要係每批簽帳既零頭都唔計先計1%,計出黎既1%零頭又唔要
夾夾埋埋都唔知蝕左幾多
Eminent, 唔該巴打
係咪每條交易唔夠數 / 全部加埋唔夠100蚊
人地one plus佢one minus
仲要係每筆簽帳既零頭都唔計先計1%,計出黎既1%零頭又唔要
夾夾埋埋都唔知蝕左幾多
口口唔知點解wechatpay 加唔到張DBS BMW 同 張enminent 都加唔到
一早講左 emily 係差過 one+
係 3% promo 果陣先有用
大家今日有無見到邊到有citi街霸
我大新都係咁,唔知咩事
我之前用enminent都有事 ,之後換左卡 想順便加埋bmw 就兩張都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞