信用卡討論區 (58) 迎接年尾消費旺季 發問前先睇 #1-#4

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
綽頭嚟啫。
新客可以即批卡,都可以即時唔批。 最終話事權都係佢度。

同埋舊客都有Share Limit 大法申請,唔覺有幾特別。
nokia拍 鏡頭下黑色位

如果金屬機
如果13號星期二批,你預最遲星期五
星期六都收唔到就
新手一問,諗住黎緊買電話食迎新現金回贈係咪scsc 最抵屌?去booth 果啲申請scsc 會唔會易批d或者多d 優惠?
好多優惠/回贈計劃都做到2018年12月31日,未知2019續唔續,各大卡行又會出咩,所以到年尾都係唔出大媽住啦,用吓依家啲卡先
但巴打你唔係都出左大媽咩?
屌佢老母等咗成個幾月都未收到卡,dbs仲好意思搞乜尻幾分鐘批卡
食撚屎啦
岩岩試左FPS找BOC卡數
都可以即時提升到信用額
你係咪冇解鎖呀
有啊 開埋google pay 開埋個張卡
唔係無反應 係比唔到錢
上次攞左$50 Starbucks
我情願攞惠康券
[member]延保一定要香港實體店買 iPhone計 [/member]
CZ 退SkyTeam 入OW
因粉祝君好運
細頭
舊客?
4個月cx 算唔算舊客
買部Macbook pro 15 i9
懶得搬 上網訂
唉呀
有啲鋪頭嘅銀聯機或者AE機
要特別㨂佢哋個program先得
好幾時用AE 佢哋手快快撳咗VISA/Master
又要等佢time out 勁鬼麻煩

如果用AE卡 建議拎張實體卡出嚟拍
apple pay 唔知點解好鬼慢 差唔多7~8秒
想問大學生去渣打開戶放60k然後再申請張Asia miles Mastercard呢招仲work唔work
係咪得恆生淨係可以擁有一張信用卡 佢話學生係恆生淨係可以有一張
其實都係睇卡機
UNIQLO 個啲都好快 approved
U記同7仔同一款讀卡機,但速度差天共地
7仔仲用緊電話線連 而且佢要轉左show「中國銀聯」先拍到銀聯,但9成收銀都唔撚轉
反而U記好似唔洗轉,個卡機同visa/master一樣show present your card xxxx都可以拍到銀聯
30日退貨個個都一定要實體店?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞