今日睇Bigbang演唱會既人真係慘過做雞.....

471 回覆
499 Like 17 Dislike
上個月睇張學友好舒服,8點先過到去都準時入到

正皮係比對比圖

肥婆對脾?
窮撚未必明白有錢佬點解可以幾十萬開支酒食pat魚子,同樣唔明白點解拎幾千銀去睇bigbang...

taste係好個人,有人鍾意rock music,有人鍾意EDM,有人鍾意RAP.
但bad taste係有客觀標準囉

老實講你聽過bigbang幾多首歌先
若果淨係聽過首bang bang bang 就話垃圾就武斷左d喎
歌呢d野睇人架姐
有咩標準可以判斷bad唔bad taste先
人氣? bigbang起亞洲甚至國際上都好紅
(理性討論,唔好開口埋口又韓畜又剩,咁樣同強國人無分別)
利申韓國方面淨係鍾意bigbang

紅就代表好嫁啦?

若果淨係聽過首bang bang bang 就話垃圾就武斷左d喎
歌呢d野睇人架姐

紅就代表好嫁啦?

通常鐘意韓蓄智力水平同學歷都偏低
抵呀

歌呢d野睇人架姐

紅就代表好嫁啦?

睇你點定義好啦,但一定係成功既音樂🙊
6:45開場,9:00完場,
真係禁住嚟搶

唔係815已經完喇咩
真係禁住嚟搶

唔係815已經完喇咩

6至820得兩個幾鐘
真係禁住嚟搶

唔係815已經完喇咩

6至820得兩個幾鐘

夠喇 兩個幾鐘 西都焗到臭
21881張飛 仲要喺啟德塊爛地搞
21881張飛 仲要喺啟德塊爛地搞

有bigbang既地方就係福地 目光唔好咁短淺

歌呢d野睇人架姐

紅就代表好嫁啦?

所以咪問你有咩客觀標準囉撚樣

歌呢d野睇人架姐

紅就代表好嫁啦?

咁又係既 多得有你地呢挺受眾先撈得掂
痴撚線
睇完咪企撚左10個鐘
崇韓狗真係智障
睇到班傻閪死韓狗咁折墮個心就涼晒

收皮啦垃圾狗 返屋企打飛機啦嘈
各花入各眼 憑咩話人睇bigbang就係死港女
連登仔同高登仔有咩分別 都係垃圾
留返個正皮先
泡菜野
K-POP狗真係好低賤
吹咩又真係有人買lol
d 死忠fans係癲癲哋
身邊唔少

其實bigbang啲歌kpop入面係幾好
但啲fans全程鳩叫到完場
聽鬼到唱咩?
台上嘅都叫有耳塞戴
台下隨時聾咗都唔計做工傷,冇得賠

咪就係你呢啲撚屌囉
有冇聽到佢地全晚除左講10年之外講得最多既係乜呀?
係I can't hear you呀
唔明點解可以咁貴比錢買飛入場但入到去係一啲都唔enjoy
你係未睇過演唱會定係睇開音樂會
舉個例iu同bigbang既演唱會已經係兩類唔同既野
你叫佢地五條友係台上自high 台下咪鬼嘈 柒唔柒啲
佢地基本上live就唱到cd咁既質素架啦,你咁鍾意咩反應都冇 靜靜地聽 咁不如係屋企開youtube睇mv啦 效果一樣架咋
根本五子全晚搞氣氛搞得好辛苦
有你呢啲人去睇演唱會 真係曬左張飛呀
你話成班人係到叫,嘈住曬
我話呢次香港場既氣氛唔夠好嗌得唔夠勁添呀

紅就代表好嫁啦?

咁又係既 多得有你地呢挺受眾先撈得掂

自己唔鍾意聽就係垃圾?
一味主觀話人地音樂垃圾 fans垃圾
做乜鳩
一句講晒
跟風去睇果班同冇聽過就踩既盲反一樣咁on9作狀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞