今日睇Bigbang演唱會既人真係慘過做雞.....

471 回覆
499 Like 17 Dislike
主辦單位叫咩名?

當你地班閪人批評metal 撚果陣 都會自然攞堆泡菜出黎比啦
真係屌你都嘥氣

點解你咁鍾意做埋啲無謂假設

其實你有冇睇之前堆留言
麻煩你由第一頁開始睇落黎先啦
一見尾頁既內容就出聲
真係人唔笑狗都吠

我有一路追,請你唔好一竹竿打沈一船人
聽過=>你keep住聽,如果唔係點知垃圾,垃圾你又聽
未聽過=>盲反,跟風

無撚敵
打手咁易做我都去做啦

龍門任佢搬
睇班fan屎就知bigbang唔高汁得去邊
事實上泡菜歌就係大部份都係無意義歌詞同鳩叫
係咁重複同一個字或者一句句子
再加一大堆燈閃黎閃去句
係咁垃圾點唔屌得

我唔係追星既人,但我認為bigbang既音樂係與別不同,我覺得只有Bigbang係例外,所以我選擇去欣賞
呢兩日都係呢到返工 見證成個show柒事盡出

巴打 我都係

Me2
睇完評論,反映到差既其實係大會,唔係bigbang
而且佢地算係韓國幾好既團體,歌都唔差
見好多人為反而反,認真你地有無深入了解過人地先評論呢?
利申bigbang fans,但係唔會比錢入場睇,今日跑步去觀塘邊跑邊聽

有冇聽過佢哋啲歌都有位入㗎啦,要護主呀嘛
成班都忽忽地 初期未好紅有聽幾首
而家柒撚到

平心而論
而家有幾多人識metalica
時代不斷變
唔中意唔可以否定人成功
咁同d廢佬只會話當年無分別

人地metallica玩左幾十年仲係到
你kpop前幾年好撚興果隊少女時代乜鳩junior都收撚哂皮
仲好意思笑鳩人

人地用條命玩音樂
你kpop 只係為錢而玩
短短幾年就變大團? 講出黎笑死人咩
咁同宇宙醬有咩分別
差在未出自傳

Bigbang已經十年,以我所以團入面起碼有2個人更加喺出道之前做過六年練習生,佢地依加三十歲都未到,由細個開始十幾年既努力我唔覺得係為錢而玩
上至政治 教育 文化

下至女人 男人 化妝品 食物
韓國都係低賤都極點
係得香港咁撚多水魚

係得香港咁多水魚?人地world tour橫跨歐亞仲有美國,我諗全世界都唔少水魚
主辦單位叫咩名?

Elf asia
事實上泡菜歌就係大部份都係無意義歌詞同鳩叫
係咁重複同一個字或者一句句子
再加一大堆燈閃黎閃去句
係咁垃圾點唔屌得

我唔係追星既人,但我認為bigbang既音樂係與別不同,我覺得只有Bigbang係例外,所以我選擇去欣賞

Ps 韓國既團黎講
利申bigbang fans,但係唔會比錢入場睇,今日跑步去觀塘邊跑邊聽

而家柒撚到

我都係bignang未紅就開始聽,到依家都覺得佢地幾好
btw有人話佢地d歌差既其實都正常,可能佢地真係有聽過好多,但係都覺得唔鍾意
始終一樣野梗有人支持,梗有人反對
得啦得啦
韓國世界第一
big bang 世界第一啦
得未呀
宇宙大爆炸公式係咪G乜乜+太乜=豬大腸

而家柒撚到

我都係bignang未紅就開始聽,到依家都覺得佢地幾好
btw有人話佢地d歌差既其實都正常,可能佢地真係有聽過好多,但係都覺得唔鍾意
始終一樣野梗有人支持,梗有人反對

要盲反嘅 講咩都冇用 初期未紅重係Kpop 依加發展到Worldwide boyband 歌風一定會唔同左
就算廢極上張Album都拎到Billboard World Digital Songs No.1 No.2
得啦得啦
韓國世界第一
得未呀

唔係咁既意思,只係話每個人對音樂既喜好唔同,但點解要將自己唔岩聽既音樂踩到地底泥,或者注入自己對韓國既唔鍾意入去音樂其中呢?
韓國有啲音樂的確係煩,鳩,但總有例外,一個再極端再差既地方,總有佢僅餘既好音樂。就好似香港樂壇已死,但總有國腎同陳柏宇係例外。而我個人就認為,韓國既話會係bigbang。
當然,真係唔需要每個人去認同同鍾意佢地,但同樣,如果有人係又踩唔係又踩你鍾意既音樂,我相信你都會去捍衛
得啦得啦
韓國世界第一
得未呀

唔係咁既意思,只係話每個人對音樂既喜好唔同,但點解要將自己唔岩聽既音樂踩到地底泥,或者注入自己對韓國既唔鍾意入去音樂其中呢?
韓國有啲音樂的確係煩,鳩,但總有例外,一個再極端再差既地方,總有佢僅餘既好音樂。就好似香港樂壇已死,但總有國腎同陳柏宇係例外。而我個人就認為,韓國既話會係bigbang。
當然,真係唔需要每個人去認同同鍾意佢地,但同樣,如果有人係又踩唔係又踩你鍾意既音樂,我相信你都會去捍衛

但總有例外
Ok you win
得啦得啦
韓國世界第一
得未呀:o
得啦得啦
韓國世界第一
得未呀

但總有例外
Ok you win
得啦得啦
韓國世界第一
得未呀:o

難道你真係覺得香港樂壇已死=國腎陳柏宇係垃圾?你答我呢個問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞