今日睇Bigbang演唱會既人真係慘過做雞.....

471 回覆
499 Like 17 Dislike
貼錢買難受 聽都算 俾二千幾去聽人播歌真係on99
竟然有人話bigbang勁過metallica 得啦唔洗再嘈落去

可能見人張飛買貴d 就以為威d
門票價錢: HK$2188 / $1588 / $988 / $688

港豬送錢

咁撚貴

香港地, 貴一貴先有人爭呀嘛 , 越貴越想搶 , 搶完就係為左上 FB , IG 呃 LIKE

起碼買張$688睇電視啦

Zoom近佢,拍番斷片放上fb等班港女jealous下先

「live先有感覺嘛」
韓狗日常生活
8點起身 big bang鈴聲
8點半出門化個死人白面韓閪妝
9點食舊泡菜做早餐
10-12點 食撚屎
1點出門 聽韓狗歌

2點排隊
6點入場 食80蚊一盒飯
9點完場
10點 食韓隊鍋先 好撚抵

好撚賤
事實上泡菜歌就係大部份都係無意義歌詞同鳩叫
係咁重複同一個字或者一句句子
再加一大堆燈閃黎閃去句
係咁垃圾點唔屌得

我唔係追星既人,但我認為bigbang既音樂係與別不同,我覺得只有Bigbang係例外,所以我選擇去欣賞

特別極咪又係kpop range 既元素
都係面果浸pop咋喎

人地metallica玩左幾十年仲係到
你kpop前幾年好撚興果隊少女時代乜鳩junior都收撚哂皮
仲好意思笑鳩人

人地用條命玩音樂
你kpop 只係為錢而玩
短短幾年就變大團? 講出黎笑死人咩
咁同宇宙醬有咩分別
差在未出自傳

Bigbang已經十年,以我所以團入面起碼有2個人更加喺出道之前做過六年練習生,佢地依加三十歲都未到,由細個開始十幾年既努力我唔覺得係為錢而玩

其實你出去睇下世界啦
所有玩音樂既邊個唔係自細開始練架
韓國練習生制度咁on9你都仲講得出
睇完評論,反映到差既其實係大會,唔係bigbang
而且佢地算係韓國幾好既團體,歌都唔差
見好多人為反而反,認真你地有無深入了解過人地先評論呢?
利申bigbang fans,但係唔會比錢入場睇,今日跑步去觀塘邊跑邊聽

有冇聽過佢哋啲歌都有位入㗎啦,要護主呀嘛
成班都忽忽地 初期未好紅有聽幾首
而家柒撚到

我都係bignang未紅就開始聽,到依家都覺得佢地幾好
btw有人話佢地d歌差既其實都正常,可能佢地真係有聽過好多,但係都覺得唔鍾意
始終一樣野梗有人支持,梗有人反對

你聽咁耐隻耳都無進步過
門票價錢: HK$2188 / $1588 / $988 / $688

港豬送錢

咁撚貴

香港地, 貴一貴先有人爭呀嘛 , 越貴越想搶 , 搶完就係為左上 FB , IG 呃 LIKE

起碼買張$688睇電視啦

Zoom近佢,拍番斷片放上fb等班港女jealous下先

「live先有感覺嘛」

痴線咁撚貴
其實泡菜狗d歌係唔係得港女先至會鍾意?
我淨係聽日文歌,泡菜歌真係冇興趣聽,亦唔會留意泡菜歌手。
見到泡菜Live咁嘅價錢發覺3月果個AFA2017算平...
岩岩ig有個肥婆post bigbang片
踩低人地
自己係咪會高清啲
踩低人地
自己係咪會高清啲

你有無踩過689呀
你係咪好高清呀咁
竟然有人話bigbang勁過metallica 得啦唔洗再嘈落去

無聽過BIGBAND.點解live係播歌?
諗起pink floyd
http://youtu.be/lt-udg9zQSE
http://youtu.be/hMr3KtYUCcI
kpop比我感覺根本係商業化既極致同機器冇分別
一味迎合市場需求,所以fans質素同kpop水平係掛勾

無聽過BIGBAND.點解live係播歌?

根本就唔撚係播歌 事實上係佢地唱得勁到真係似聽cd咋
港女不嬲鍾意做雞

你搞錯左,
做雞有錢收, 而家班港女低賤到貼錢做
https://youtu.be/2QsUlBpndAQ
佢地既歌功真係冇得彈
不過大聲個頭好柒
個d主辦單位咪大陸班人渣囉!佢地而家包曬來做,推到個價勁高,搞到真心辦音樂個班唔夠佢地搶個承辦權,班仆街高價投返來就轉架返班fans 度!班人係度昆9人錢,賤到你唔信
https://youtu.be/2QsUlBpndAQ
佢地既歌功真係冇得彈
不過大聲個頭好柒

認真,大家去聽下,係消左音樂既版本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞