今日睇Bigbang演唱會既人真係慘過做雞.....

471 回覆
499 Like 17 Dislike
真心唔明呢幾條友憑咩收咁貴,尋晚Metallica 最貴都係$1280,唔通Bigbang成就高過Metallica?
真心唔明呢幾條友憑咩收咁貴,尋晚Metallica 最貴都係$1280,唔通Bigbang成就高過Metallica?

Metallica 邊撚個呀?咁老餅嘅
Bigbang 型囉唔該

Metallica 邊撚個呀?咁老餅嘅
Bigbang 型囉唔該

創造音樂同侮辱音樂都唔識分去檢查聽力啦

真腸假腸都唔識分應該驗吓個腦
無腦泡菜狗,笑撚死人咩
韓畜個腦
理撚得人喜愛看什麼東西
夠有d人會幾千蚊買d動漫女角色返屋企j
唔通又要開post笑?
睇到班傻閪死韓狗咁折墮個心就涼晒
貼錢買難受
港女至愛
貼錢買難受
港女至愛

中意韓狗抵撚死
貴過coldplay🤔
啲fans話個個企晒喺度睇好有感覺,個個喺度跟住叫首歌出嚟好型,無第二個歌手做到呢個效果 緊喺無得坐啦你老母閪你地搵到一張凳出嚟咩?有你老母閪感覺
啲fans話個個企晒喺度睇好有感覺,個個喺度跟住叫首歌出嚟好型,無第二個歌手做到呢個效果 緊喺無得坐啦你老母閪你地搵到一張凳出嚟咩?有你老母閪感覺

企左成日梗係好有感覺啦 散場重爽呀
睇iu 比最貴都係千幾蚊
8:15先至到灣仔mtr,入到去仲去埋廁所
都仲趕得切8:30返埋位等開場
啲fans又唔鳩叫震破耳膜,全程有得認真聽歌
一條友唱全場,唱到十一點
仲唱埋囍帖街,喜歡你,正好多囉

啱呀 舒舒服服咁睇
今晚仲有一場,睇下班人準唔準時入場先
抵死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞