今日睇Bigbang演唱會既人真係慘過做雞.....

471 回覆
499 Like 17 Dislike
好撚on9

2點 等候區分流

3點入到企位

坐到5點先有dj 打下碟

6點半 bigband 出場

9點45 分散

11點 先行到出去mage box

屌你老母 咩安排黎

買貴飛 仲要2點入場 (A 區400)

走仲好笑 行出去 mage box

仲要做分流先出到去 行撚左 個半鐘

on9 港女
mega 都唔識串

夜晚先開show兩點鐘去企
人唔笑狗都吠
好撚on9

2點 等候區分流

3點入到企位

9點45 分散

屌你老母 咩安排黎

on9 港女
mega 都唔識串

飯都無得食。就係為左睇演唱會。 世界級

你話睇周杰倫都話
睇bigbang
安排得咁撚柒
好撚on9

2點 等候區分流

3點入到企位

9點45 分散

屌你老母 咩安排黎

屌你老母 我a4區 12點先行到megabox

叉雞飯$80嚇撚死 忍住唔撚食
依加先食野 屌大會個老母個臭閪
唔好怪佢地啦,迷韓啲智商係咁上吓
門票價錢: HK$2188 / $1588 / $988 / $688

港豬送錢

呢啲都算
夾錢送大米果啲
周杰倫最貴都係$1080 bigbang有咩優勝過周杰倫
大會安排真係好撚廢
走個陣行成個幾鐘先出到去mega box
其實應該迫所有人行出去九龍灣再搭車
應該封哂d 行車線俾人行
走個陣聽到最多係痴撚線同屌你老母
從未試過完左演唱會走個陣係有人流管制

多4個人

多4個人

多4個人

唔明果幾條友有咩好睇
倒貼返2000蚊俾我都未必睇

多4個人

但係廢「姐撚」幾多倍
定係幾多次方
倒貼返2000蚊俾我都未必睇

2000蚊又要等又冇飯食,不了
主辦單位係垃圾

你去左睇呀?
主辦單位係垃圾

你去左睇呀?

Fans 都係垃圾 岩哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞