今日睇Bigbang演唱會既人真係慘過做雞.....

471 回覆
499 Like 17 Dislike
二千幾蚊已經可以去聽Queen企前排
利申:聽咗 現場音響、燈光都好正 係後悔遲咗到
二千幾蚊已經可以去聽Queen企前排
利申:聽咗 現場音響、燈光都好正 係後悔遲咗到

貴飛都要值得先去買去睇
近距離見到神級guitarist 好過聽住Big Bang走哂音
連登真係多垃圾港女
睇bigbang已經on9仲貼上黎呻
老實,唔係紅=真係有料既

Justin bieber夠紅啦

但佢為人有幾on9大家知,當然仲有成村人幫佢護航
偶像形象係營造出黎

我估bigbang隨時搵完你二千銀返酒店係講頭先企位條肥婆笑死佢之類。
當然仍然一班fans打飛機話佢地好nice好q

利申:唔打算討論佢地果種非我理解能力之內既音樂

偶像形象係營造出黎

我估bigbang隨時搵完你二千銀返酒店係講頭先企位條肥婆笑死佢之類。

不過肥婆加kpop fans依兩樣野結合係有莫名既喜感
唔知點解....肥婆加jpop甚至係以前既lolita只係柒既feel,唔係好笑
理撚得人喜愛看什麼東西
夠有d人會幾千蚊買d動漫女角色返屋企j
唔通又要開post笑?

見你堆人咁on9唔笑得?
笑咪笑洗擇日子

咁你咪笑囉屌你老母
而家我係咪唔撚比你笑啊
屌你老母
最鳩憎你呢d人

雨革2.0??
智障港女
張對比圖
陰公豬咯
踩親連登班港女弱小心靈
韓狗日常生活
8點起身 big bang鈴聲
8點半出門化個死人白面韓閪妝
9點食舊泡菜做早餐
10-12點 食撚屎
1點出門 聽韓狗歌

2點排隊
6點入場 食80蚊一盒飯
9點完場
10點 食韓隊鍋先 好撚抵

係個度返工真係見盡泡狗柒事
好彩得兩日姐

偶像形象係營造出黎

Justin bieber靚仔 不過人
講真taste呢樣野好個人
憑咩話人 bad taste先
人地d曲風唔岩你 就話人地垃圾
咪撚咁自大啦你班撚屌

認真同意巴打呢句。

所以我開post都係想講「忍尿」、「暴曬」去睇演唱會呢個行為

利申:係同意「講真taste呢樣野好個人」呢一句。

我都好同意 taste好既咪唔會聽bigbang囉
鍾意韓狗都唔慌有腦啦
咁多肥婆
貼錢買難受 聽都算 俾二千幾去聽人播歌真係on99
竟然有人話bigbang勁過metallica 得啦唔洗再嘈落去
人哋做雞做有錢收
佢哋仲要畀錢人使

ching hoball
理撚得人喜愛看什麼東西
夠有d人會幾千蚊買d動漫女角色返屋企j
唔通又要開post笑?

見你堆人咁on9唔笑得?
笑咪笑洗擇日子

咁你咪笑囉屌你老母
而家我係咪唔撚比你笑啊
屌你老母
最鳩憎你呢d人

陰公
韓狗比人撚到發爛炸
佢地個look點稱呼?
一紅一忽,又白白淨淨
6:45開場,9:00完場,
真係禁住嚟搶

香港人係咁犯賤架啦,俾人當狗咁撚仲要膜拜,都痴撚線,完全無尊重過香港班傻粉
韓狗嬲豬?
弱智韓狗

如果你覺得支持本土音樂=只可以聽本土音樂,咁你嘅音樂世界都唔會廣闊得去邊

又一隻被泡菜迷到short 左既狗
你柒少陣啦
你邊閪隻眼所見我話支持本土=只可聽本土野啊
我講緊你班人有幾矛盾啊
真係 有時係要俾人屌先醒 最怕係屌極都唔醒
我相信我既音樂世界絕對比你廣闊
我諗你最多係局限於韓流

矛盾位喺邊?
鐘意香港音樂唔可以同時鐘意KPop?
如果係有Fans買佢認為高質嘅香港音樂,同時買佢認為高質嘅韓國音樂,咁樣有冇問題?

唔明點解要淨係針對韓國嘅音樂,唔通語言又要分等級?

呢條友睇黎屌極都唔醒
隔離post 已經有人屌緊
係得你認為冇問題
果然係忠心護主犬
港女不嬲鍾意做雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞