今日睇Bigbang演唱會既人真係慘過做雞.....

471 回覆
499 Like 17 Dislike
個個位根本就唔適合搞啲大型show,主辦又廢
調返轉如果 Metallica 去個度開唔知會變成點
講真taste呢樣野好個人
憑咩話人 bad taste先
人地d曲風唔岩你 就話人地垃圾
咪撚咁自大啦你班撚屌
咪撚咁自大啦你班撚屌

bang bang bang
咪撚咁自大啦你班撚屌

韓蓄
咪撚咁自大啦你班撚屌

認真同意巴打呢句。

所以我開post都係想講「忍尿」、「暴曬」去睇演唱會呢個行為
咪撚咁自大啦你班撚屌

認真同意巴打呢句。

所以我開post都係想講「忍尿」、「暴曬」去睇演唱會呢個行為

利申:係同意「講真taste呢樣野好個人」呢一句。
咪撚咁自大啦你班撚屌

岩呀,taste呢樣野真係好個人
我點睇泡菜又關你咩事
百貨應百客 記住這句話
今日仲有李準基開
其實要企住睇show已經好on9,畀錢罰企
其實要企住睇show已經好on9,畀錢罰企

又唔好咁講
極大部份外國band 都有standing area
企位係high 好撚多
情侶去睇分都似
咪撚咁自大啦你班撚屌

岩呀,taste呢樣野真係好個人
我點睇泡菜又關你咩事

On9仔黎盲反到 咁你咩taste咁撚好
走去屌人地taste差?
韓國野
垃圾泡菜狗
話說坐前面位個港女同事今日去睇Bigbang演唱會。

佢話,7點鐘開場,企位要2:30開始入場,要喺大陽底下曬幾個鐘,又要check袋唔比帶野飲野食,仲要忍尿半日......最慘係睇埋張相......

真係100% match

咁撚慘就咪撚睇啦,比$2188去受罪

張相
咪撚咁自大啦你班撚屌

taste係好個人,有人鍾意rock music,有人鍾意EDM,有人鍾意RIP.
但bad taste係有客觀標準囉
咪撚咁自大啦你班撚屌

taste係好個人,有人鍾意rock music,有人鍾意EDM,有人鍾意RAP.

屌你老母 我a4區 12點先行到megabox

叉雞飯$80嚇撚死 忍住唔撚食
依加先食野 屌大會個老母個臭閪

二千幾你又比得咁撚豪
咁大隻水魚唔劏盡都對唔住自己啦

收你二千蚊叫你企5個鐘之後聽幾條柒頭破地獄好定係叫你揀80蚊碗叉雞飯好?

Why not both
咪撚咁自大啦你班撚屌

taste係好個人,有人鍾意rock music,有人鍾意EDM,有人鍾意RAP.

無錯 揀嗰種taste係你既決定 但嗰代表嗰樣野唔係bad taste

無錯 揀嗰種taste係你既決定 但代表嗰樣野唔係bad taste
咪撚咁自大啦你班撚屌

老實講你聽過bigbang幾多首歌先
若果淨係聽過首bang bang bang 就話垃圾就武斷左d喎
歌呢d野睇人架姐
有咩標準可以判斷bad唔bad taste先
人氣? bigbang起亞洲甚至國際上都好紅
(理性討論,唔好開口埋口又韓畜又剩,咁樣同強國人無分別)
利申韓國方面淨係鍾意bigbang
正皮係比對比圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞