今日睇Bigbang演唱會既人真係慘過做雞.....

471 回覆
499 Like 17 Dislike
真心唔明呢幾條友憑咩收咁貴,尋晚Metallica 最貴都係$1280,唔通Bigbang成就高過Metallica?

比二千幾蚊入場睇幾條女人型同聽垃圾音樂
睇e-kids好過啦
理撚得人喜愛看什麼東西
夠有d人會幾千蚊買d動漫女角色返屋企j
唔通又要開post笑?

岀現啦

不用分那麼細
大會安排真係超混亂
利申:工作人員
睇e-kids好過啦

tommy點睇都靚仔過g dragon
理撚得人喜愛看什麼東西
夠有d人會幾千蚊買d動漫女角色返屋企j
唔通又要開post笑?

見你堆人咁on9唔笑得?
笑咪笑洗擇日子
幅相好似排緊隊去勞改營揼石仔
二千幾蚊聽個三個鐘都冇
仲有安排得咁撚西
二千幾蚊聽個三個鐘都冇
仲有安排得咁撚西

勁撚hea
佢地係咪每人買兩張飛

點夠天團分啊除非佢地技術高超
呢個位 根本搞大型show就一定好麻煩 平時就算無人出入果到已經唔易
不過比成$2000入去支持仲要咁既待遇 又真係幾on9既 慘過參加饑饉30
二千幾蚊聽個三個鐘都冇
仲有安排得咁撚西

勁撚hea

唔撚D韓蓄保安打鳩你都算係咁啦
成班傻閪港女
佢地係咪每人買兩張飛

點夠天團分啊除非佢地技術高超

我諗起坐飛機有d幾百磅既肥人搞到格離果個冇位坐
原全冇還擊之力 泡菜港女比人打到面都腫鳩埋
係海旁感受到班港女既憨鳩
2000蚊不如我係對面海聽咪算
又有得坐 又有得食
姐撚就話睇姐
呢兩日都係呢到返工 見證成個show柒事盡出

details
呢兩日都係呢到返工 見證成個show柒事盡出

巴打 我都係
好心香港d主辦無料就唔好搞d戶外show啦

黎明單野
Xjapan單野
加埋呢單已經證明香港係唔適合搞戶外show
狗也不看
平D講句啦
好人好姐智力高過80點會聽KPOP
智力高過70既又點會走去睇KPOP演唱會

不能認同更多
平D講句啦
好人好姐智力高過80點會聽KPOP
智力高過70既又點會走去睇KPOP演唱會

不能認同更多

究竟要幾Bad taste先會去聽kpop
仲要on9到洗幾千蚊入去睇班ON9
好心香港d主辦無料就唔好搞d戶外show啦

黎明單野
Xjapan單野
加埋呢單已經證明香港係唔適合搞戶外show

條路就得兩條一來一回既行車線
班Fans又勁遲先入場 搞到條人龍排到出面條橋
大會既人流管制又on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞