今日睇Bigbang演唱會既人真係慘過做雞.....

471 回覆
499 Like 17 Dislike
一句講哂
Bigband 打手自動舉手啦
我批評呢班人關你閪事咩
如果係有料 使閪俾咁多人插咩
成班韓狗撚 俾人由個腦洗到落屎眼

酸到mon都爛
韓狗係咁戇鳩
連登唔鐘意泡菜是常識吧
你地d fans 衝出嚟護航咪仲衰多兩錢重
好野留返比你地自己high 啦

呢d垃圾擺撚到明係用音樂做賺錢工具 呃班腦裝屎既濕鳩
聽呢類閪野 我寧願聽教會歌

到底你除左bang bang bang仲聽過乜歌

未聽過晒啲歌:你都未聽過晒啲就評論
聽過晒啲歌而批評:咁你又聽,唔鍾意咪唔好聽宇宙大爆炸啲歌囉

我覺得出道初期嘅haruharu好聽少少 其他都係垃圾 bang bang bang係垃圾代表作啦

你真係聽曬既話,我絕對唔會有你所指出既評論
Bigband 咁既垃圾團學人擺大排
Metallica 真正大團都只係遲大約4個字就開場
最重要係個個守秩序

平心而論
而家有幾多人識metalica
時代不斷變
唔中意唔可以否定人成功
咁同d廢佬只會話當年無分別

Metallica同Bigbang 比
聽都未聽過

metallica 聽左一首 好鳩😂
連登唔鐘意泡菜是常識吧

我都知架喇 但咁樣俾人插到上天花板真係有d心up

平心而論
時代不斷變
唔中意唔可以否定人成功

聽都未聽過

始終年代唔同 冇得咁比既

平心而論
時代不斷變
唔中意唔可以否定人成功

聽都未聽過

鳩得過你班韓撚韓閪聽果d?
連登唔鐘意泡菜是常識吧

我都知架喇 但咁樣俾人插到上天花板真係有d心up

唔洗咁認真
要踩低人地黎得到滿足感其實好可憐
反主流又可以顯得自己型啲
有文化啲,高尚啲
咪由佢地開心下囉

提提大家
就散場,快啲上女神ig like佢啲相啦

平心而論
時代不斷變
唔中意唔可以否定人成功

聽都未聽過

其實用metallica同bigbang比較
你地唔覺得自己好on9?

當你地班閪人批評metal 撚果陣 都會自然攞堆泡菜出黎比啦
真係屌你都嘥氣
今日睇到班垃圾排隊排到差d打架
真係笑撚死
今日睇到班垃圾排隊排到差d打架
真係笑撚死

再笑 陣間就更加多護主犬出黎吠

當你地班閪人批評metal 撚果陣 都會自然攞堆泡菜出黎比啦
真係屌你都嘥氣

其實有咩metal唔metal撚
聽音樂既野好自由
唔鍾意咪唔好聽囉
點解要一定要踩人先安樂?
係咪會型啲?
我自己就metal同kpop都聽
咁我應該係metal撚定韓狗?

聽都未聽過

但其實你以國家做標準黎評音樂本身質素,已經好有問題

真係屌你都嘥氣

點解你咁鍾意做埋啲無謂假設

清高撚唔係成日話音樂無國界咩

真係屌你都嘥氣

聽音樂既野好自由
唔鍾意咪唔好聽囉
係咪會型啲?

咪係,
正如metal入面一定有做得好既同做得唔好既
Kpop一樣係咁

又做假設啦你,壞習慣

真係屌你都嘥氣

點解你咁鍾意做埋啲無謂假設

其實你有冇睇之前堆留言
麻煩你由第一頁開始睇落黎先啦
一見尾頁既內容就出聲
真係人唔笑狗都吠

又做假設啦你,壞習慣

何來假設 音樂無國界成日聽人咁講啦
老實講 你係邊度人啊

真係屌你都嘥氣

聽音樂既野好自由
唔鍾意咪唔好聽囉
係咪會型啲?

咪係,
正如metal入面一定有做得好既同做得唔好既
Kpop一樣係咁

只要揀啲自己鍾意既黎聽就可以
無需要強行將自己分類做乜撚乜撚黎得到身份認同
同時又去攻擊異己
聽歌姐唔係打仗
心胸放開少少啦
講真taste呢樣野好個人
憑咩話人 bad taste先
人地d曲風唔岩你 就話人地垃圾
咪撚咁自大啦你班撚屌

韓畜 你老母比狗屌緊

但係韓狗d歌十首有九首都係垃圾歌
諗下點解比人定型成垃圾國家啦柒頭
抵鳩排隊班韓狗死
酸?
酸你地班撚樣臭閪去企一日聽垃圾
咁大條水魚唔撚賣80$一個飯比你地都對唔住自己啦
屌你老味連登咁撚多韓畜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞