[I/A] Marvel Battle Lines 決戰前線(1) 經期女俠大戰奇妙博士

560 回覆
7 Like 1 Dislike
習慣就好 我刷到隻爆炸頭4lv都未拎到海姆達爾
松鼠女 30張左右就出左 係咪算好彩
我比你
我用夜魔、關死侍
我都係屌呀 ironman飛彈我好想要 因為佢破到奇異博士個盾
海姆達爾 我今日有得買
松鼠女配奇異博士好屈下
3lv先有用d, 打266
我都拎左啦 買就不了, 冇咩用 純粹儲卡拎石
飛彈我覺得麻麻, 低攻又冇得指定
好高攻喎
打兩次個原意係第一下破盾 第二下擊殺
我通常直接秒左隻奇異果算
其實真係應該加返個送卡獎勵 佢依家乜柒都無 鼓勵唔到人送卡

又或者換卡都好呀 同鑽換 同系換咁樣
agger
關咩事, 如果我特登放到差一隻就連到線, 之後奇異就放落黎, 下一TURN我是但用張鷹射搞掂你卡住戈個位既怪 或者直接用高攻既奇異撞死佢 連埋一條直線 你都輸硬

如果你唔用兩段性既卡/ 咁岩無哂能量就死鳩硬

利申成日咁屈人機
BTW個公會爆左

兩日極速FULL左
SORRY 佢得20個位
捐卡係咪可以升公會
你唔明我意思 我係講你一放奇異落黎, 到我turn就會直接殺隻奇異先 點解我話飛彈麻麻, 因為低攻, 300幾攻2hit, 你1hit破盾, 1hit打落去都係扣得300幾血, 奇異就已經殺唔到, 如果人地另外2隻有4,500血以上你飛彈已經冇用, 仲未計佢無指定, 控制唔到打邊隻
你點直接殺到奇異
有咩技能殺到
我會用飛彈連射破兩隻盾之後補多隻怪打死佢 (淨係用飛彈2費, 移動)
或者落關死侍清佢場先 (3-4費)
我自己用開死後世界, 另外公敵應該都殺到奇異(多段攻擊), 但冇用過. 如果想破盾, 0cost張病毒應該都破到. 不過通常見奇異將緊軍, 我都係直接死後世界招呼佢 一係就照出奇異塞返佢轉頭
死後世界係咩黎??
我成日都見到人用奇異塞番我 但係我將緊軍通常係雙頭蛇 呢招真係算套路之中好明顯 個個都識玩

但係呢隻GAME如果要更新都係真係創多少少套路出黎會耐玩好多

依家有好幾張紫卡唔知係咩黎
2cost藍卡, 特殊關有得打, 冇記錯好似困難4-9
未打完HAHA 懶得打
我果張好似抽返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞