[I/A] Marvel Battle Lines 決戰前線(1) 經期女俠大戰奇妙博士

560 回覆
7 Like 1 Dislike
你仲有d咩卡

得番呢啲 好似冇邊咩邊隻係好用
大空黑寡婦同普通個個冇分別
出新卡?
完成活動送 leader
掉走隻冇技0 cost, 換隻黑貓入去先
我轉左啦 仲有冇啲咩卡要換
ironman果副, 可以用美隊換走夜魔俠, 不過美隊最好升高少少lv(特殊任可以刷), 以你而家有既卡應該差唔多. 之後有其他更好既卡可以再換.
好 試試先 唔該唒你
老綜又抽垃圾
開始無乜動力玩 feel到佢平時送卡(試驗賽/免費卡包等等)個機率改過黎 以前間唔中都會中下uncommon或者藍卡 中過一次經期隊長 當然唔係話要求日日中好野啦 但而家開親基本上都係白卡 諗都唔使諗
另外就係競技場matching個問題 自己玩 rank5撞7 / 6撞8呢種跨兩級對到都發生過唔少次 但贏左又好似都係加得1粒星

新卡睇定d先出都係好事黎 畢竟卡驚好需要平衡度 雖然卡黎講配合度都仲係好低 但無話邊幾張卡真係op到必落 1費0費亦都有好多選擇

加活動同每日副本當然係好啦 不過手機驚個市場節奏咁快 要留住玩家同吸引新人玩 真係要再密d更新下內容同埋搞搞d問題佢
攪掂左D說明字大細先啦,放大鏡都睇唔到呀
每日任我中過兩次經奇隊長同埋兩隻蜘蛛俠
送卡方面我係覺得ok, 藍卡機率低但都唔會完全中唔到,送既卡黎講我覺得機率算合理。同埋而家多左幾個商店,入手藍卡既機會都高左。pvp我自己未試過同對手相差2級,可能我打得少 不過有咁既情況佢真係應該要改善下。更新果方面完全同意,佢d活動一陣就打完,然後要等成個幾禮拜先有更新,真係太慢
呢個真
pvp係咁輸
最近抽avengers包竟然比我中到奇異果
即刻放落deck先
我最近都輸多贏少 所以呢幾日都無乜點玩
同埋開始見多左好多LV5嘅卡 我都要升下先
我d紫卡藍卡都係得1,2lv
我隻drax同she hulk都3呢左 仲有魔雷基都兩呢 不過點都唔會落哂
聽日有更新..唔知有冇新pool呢
好悶呀佢唔出新POOL / 出得咁慢
全4lv here
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞