[I/A] Marvel Battle Lines 決戰前線(1) 經期女俠大戰奇妙博士

560 回覆
7 Like 1 Dislike
我會組兩副
疊體力隊 落哂兩隻 其他全清怪 靠兩隻打天下
少打PvP, 想問係咪每 turn 都可以更換4張卡?有無penalty?
換完人哋會睇到你 新換返嚟嗰隻係咩卡
女人行路要考牌 COME
要!
我依家都2LV 但唔知點抽番黎好似
講緊0費戈隻角色
一出動作卡就會加攻加血

但係初始低血 都可以引人解你怪 唔錯

啊卡射係可以破奇異博士個盾
有時佢將你軍 你解唔到下ROUND就輸 你用啊卡射可以破佢呢個盾 射第二下就解怪
同樣道理 IRON MAN連彈射擊都可以
有更新了
新增每日副本
維護緊
好似維到12:40
咁快?
唔知佢會唔會平衡埋啲英

不過我打到上去都唔覺得有咩英係屈機到要平衡
最屈既英都係能力上 唔係數值上
例如bruse紫卡我覺得好屈機
係, 不過會唔會delay就唔知啦
我就冇咩所謂, 派返幾十石黎就ok
起碼派100

佢其實派得都幾豪, 之前又唔知做咩派50
認同, 唔覺得有咩卡勁到要特別去nerf 反而我覺得部份卡要buff下 尋日商店見到幽靈車神張卡, 招技每round打一行全部怪扣200血, 但會打埋自己友 張卡本身3 cost, 但2圍係2 cost級別, 招技仲要咁
屌我抽中左呢張 唔知點用
話說啲鑽你地點用?
我覺得張野一係減到2 cost, 一係招技淨打敵人, 咁會正常返d
我夠135就去1抽 如果daily shop見75石有好野既都可能會買
同埋其實應該將「套路」明顯啲

佢唔夠卡去配合佢啲套路
例如你玩疊攻疊血, 你只係單純將有疊攻疊血技能既角色放哂入去, 而無咩特別野配合到呢個套路

其實如果你核心玩法咁特別 就應該要整啲輔助卡出黎幫疊攻疊血技能既角色連線/站場

又好似每回合持續攻擊, 本身都算好勁, 但你前期又比人用動作卡秒, 後期就因為隻隻都咁高血 你用持續攻擊都無咩用, 基本上係欠缺左啲輔助卡

依家既1費我都係拎黎清人怪 而無咩特別咩套路配合, 無論我玩咩2費 3費角色都係落呢幾張1費卡 都係關死侍 夜魔 高攻解怪/任配

如果係想持續有特色地創立牌組 應該係加入多少少輔助卡去完善番唔同既牌組套路
每夠135就抽一野,

長期都1藍4綠

我抽咁耐淨係得兩張紫卡 仲要唔好用
不過藍卡就幾好用

我用緊兩張紫卡都係佢送既
佢都算快手 半日搞掂150mb更新 改勁多野
iphone玩勁快無電
我玩成日都無事既
冇wifi,今晚更新完就join
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞