[I/A] Marvel Battle Lines 決戰前線(1) 經期女俠大戰奇妙博士

560 回覆
7 Like 1 Dislike
試下cap圖放大黎睇 我之前打主線都係咁
抽thanos個pack未中過紫卡
有無公會收留小弟
有, SuperHea
你公會滿左啦。有位叫我
我諗應該有d人棄左, 問下會長先
arena贏一場+50分up 輸一場先跌10分左右 好易升
唔怪得reddit有條友平民deck都上過#1

玩左兩日幾正
決定棄其他驚轉戰呢隻

無課都上到
呢樣真 佛心驚 好多無課都上到高階arena 課左都係比自己玩得開心d咁解
啱啱撞到有人用5呢黑豹 連續3野反彈左雷神個傷害 差d比佢反死 搞到我要交解牌落佢度

玩到想投降 打左大半個鐘 42回合
痴線點樣可以打咁耐
其實d故事都幾好玩
佢set d 條件都要用下腦
唔係話勁卡就過到
玩競技場互有攻守 6粒石清全場
係, 不過有時有D條件都好煩下
成日都卡關...
我之前打又未至於 不過有d真係打幾次先過到
好似幾好玩,要用下腦,唔會咁快厭
全賽季同以前賽季啲包其實有咩分別?
上次大型更新多左40幾張新卡, "全賽季"全部卡都有機會抽到, "以前賽季"就淨係抽到更新前果堆卡
[Server Maintenance -01/10]

◈ Maintenance Period:
1/10 01:30 - 04:00 (UTC+0) [2 hours 30 minutes]

◈ Effect: The game will NOT be available.

◈ Maintenance Details:

1. Added 3 new events (Starting from 1/17(Thur))
• S.H.I.E.L.D. Training: Battleline
• Wakanda Forever!: Attendance & Challenge with Black Panther
• Event Stage & Quest: The ASGARD Encounter

2. Fixed an issue where players get stuck when matching in some contents

Thank you.
今次改咁少野都要2個半鐘
而到有冇公會收人?

新手玩到9lv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞