[I/A] Marvel Battle Lines 決戰前線(1) 經期女俠大戰奇妙博士

560 回覆
7 Like 1 Dislike
支持

https://t.me/joinchat/GuPQhA6qjNvSk-27KICzzg

公會無意思, 入TG傾
留名
lm
留名
公會係咪未有得升level?
公會用黎比卡人

唔好搞TG啦 咪愈黎愈少人係度傾

之後隻GAME又無人玩 又收皮

入唔入我公會 交換下卡 我有啲卡好多
新手入黎我比卡你

「女人行路要考牌」

3水晶好似好難儲
平時用開黃蜂女 最近中埋魔雷克 見d勁嘅兩費都中得7788 整左副iron man玩高value怪 有雷神 德克斯 魔雷克 she hulk 4呢captain 事件卡淨落宇宙碎片回收同阿卡箭 感覺仲穩定過黃蜂女
特別係打返黃蜂女 前期捱得住 到佢無哂解牌又多碎片 我係咁堆大怪就贏
巴打會唔會落古一
魔雷克係主戰者? 有咩技能?
呢隻野真係 都幾煩 不過講真我見到會解左佢
2費都夠解你3費 得970血
後期就用關死侍解
未講完 仲有0費 扣330 消左佢招技 = 垃圾 600幾攻
試下落2費戈個爆炸頭女仔 咩碎片騎士 唔記得個名
果個好黑人憎
最撚狗係佢打唔死你 你係場上面又無咩作為
都好既有600攻, 如果係DREX/ SHE HULK 仲白癡 勁低攻
其實根本要1cost 老老豆豆依家好多卡都未算平衝
都得者 不過咁多兩費會唔會太卡手
但係冇人捐, 因為冇reward
呢個真係on9.. 捐完有錢收都好呀, 乜獎勵都冇邊個會捐 有用果d都留返自己升卡用, 冇用果d都冇人要啦
求捐關死侍 我差一隻先升到
其實雷神+魔雷克 應該係玩每回合傷+高血

而DREX + SHE HULK 應該係玩疊攻疊血 兩隻套路唔一樣
唔好夾硬放埋一齊 你4隻都清唔到人怪 好易比人屌打的
隻GAME仲有最ON9既地方
就係同朋友打要用第一副牌
但係無得COPY第二副去第一副度
特殊關有得打喎 仲要白卡好易出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞