[I/A] Marvel Battle Lines 決戰前線(1) 經期女俠大戰奇妙博士

560 回覆
7 Like 1 Dislike
邊隻係火花
紫卡商店會有咩?
我無睇過個rules 係咪最多得藍卡
arena top 10 9個im 1個black widow
商店應該梗左白綠藍各一張
更新前係10個蜘蛛俠
原來係咁
同埋想問一樣野好耐 消失呢個字眼係咪指隻怪唔會再被洗入deck? 例如鄰居蜘蛛俠同埋天雷之神降臨呢d 指定完自己個隻怪係唔會再入返deck?
如果係嘅話打後期大牌嘅deck我會試下落 送走1張0費後期濾牌都快d
會入返deck, 但係唔會觸發某d怪既ko效果,例如karen如果係"被消失",就唔會拎到石。又或者4cost卡平時比人打爆就冇得再用,但如果係消失,就應該有得落返deck
大家收到100日活動送個5包premium pack未
試左幾場黑豹 如果有多D牌可以玩自殘就正 PVP多數都係白板LEADER
白板leader即係咩
白板咪即係無技 剩係加200血
點解pvp d leader會冇技?
黑豹比人秒咪無出過技
啱啱睇pvp頭40 有29個都係im 7個black widow
starlord 蜘蛛俠 黃蜂 黑豹各1
其實都證明左而家有幾個leader係完全用唔到 經期同雷神就唔講啦 雷神移動先打得幾十 經期剩係加攻唔加血又係無用 黑豹除非真係人地細細力打你一下 自己再用暗影襲擊先會跌到1000以下
要黑豹有人用除非真係再推高個max血量 但推高個血量又會延長一局嘅時間
im用3turn時間打慢少少就有得4費每turn 落隻雪球兩費角色等你慢慢解 真係太強勢
反正隻驚多數都係玩一下秒真係可以搵返venom出黎落哂打兩下嘅角色 博秒殺每round都逼佢地解場
30日登入獎勵中左banner
以前覺得好勁 但係咪用落好似麻麻?
得閒試下先 佢勁在聽講好似唔會比人封技 用黎卡位一流
封唔到技咁癲
雖然要長期扣住一粒水晶 但卡位防aoe一流
副deck執過幾次 總算成功衝擊arena白金
睇下可唔可以衝埋頭100先
聽講係 我得閒試下

我pvp長期佛系模式, 得閒先打鋪 好似銀都未上過
因為最近打挑戰賽d ai打到頹 咪走去衝下 點知d人都唔係特別勁 可能大家都為hea玩做任 係最近上白金前真係開始惡打
已經唔止一次 arena個timer明明仲有幾秒無啦啦唔比出牌話我timeout
之前打打下禁錯出左app即刻入番去 見到個timer都仲繼續run緊 但時間係唔準 當我自己衰啦 今次無出app都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞