[I/A] Marvel Battle Lines 決戰前線(1) 經期女俠大戰奇妙博士

560 回覆
7 Like 1 Dislike
勉強睇到
但睇唔明
7回合內淨係可以打佢一次, 要打到佢低過200血, 但唔可以打死
係放大左都睇唔到....
幾時先改ar!痴線!
睇黎佢冇諗過改 呢隻game中文玩家得少數, 佢地應該wfc 或者可以試下去官方論壇反映下既
又唔關高清事既, 主要係D字體唔知做乜鳩 英文又好似正常
打電腦專用
fail左兩次上黎睇大圖先睇到d字
頭先40呢爆經抽到第3張4cost thanos
挑戰賽後期打唔打到
挑戰賽既話應該第一場就收皮 呢副淨係打主線/特殊/活動果D 對住真人卡組死硬
我用死同一個陣咋

你個領隊黑寡婦宇宙裝點拎㗎?
之前有活動拎,不過能力同原版冇分別 黎緊隻黑豹隊長我諗都係
煩膠deck 打挑戰賽頭幾場都可以一戰 但未試過用黎打人

等我幫你去arena試試佢
我副im都係正常套路 0費黑貓同karen page 盡早推上4費
其實我呢副都係for fun leader隨時轉都得, 可以用黎打果d迫你用某個leader打既活動 我而家副主力都係同你一樣用im leader, 上4石再堆大怪
你呢副有7張2費或以上 我用starlord算
同埋我覺得自從spider man nerf左之後 而家真係無咩meta deck或者fun deck之分
meta deck即係咩?
即係現版本強勢嘅deck 之前周街都spider man帶齊death hulk buster 法師係度互偷水晶(我都有用) 再唔係就black widow血攻互換又係防不勝防 而家當然都有幾個leader比較多人用啦 但無乜邊個係特別屈機
係, 之前蜘蛛俠deck真係痴撚線 我自己都砌左副, 但我冇死神, pvp都係輸到仆街
我無十字射擊 用火花代替 換左starlord leader 原子彈同im都低你一呢 副牌鳩下鳩下咁但贏哂
第一場用左30 turn先贏到 真係好煩
對面d怪質量高過我 ronan 魔雷基 3費thanos 不過我地d怪真係好多解場 同埋對面得1860血 仲要落得1張天雷降臨做事件卡 好易殺
第2場對家都係starlord 又係好正路地放雪球怪 雷神 drax 解場就壽老 im rocket 又有事件卡解場 又係比對面打殘我先 得番幾十血 不過對面成日放怪係最多水晶嘅位 無諗過要set定連線比壓力我 呢樣我見好多人都唔識 其實好緊要 打殘左對面就最好每turn都要連定兩隻怪逼對方解場
黑豹張新事件卡估唔到幾好用 因為女雷神換牌打最多血嘅怪 再加埋我地d怪解場居多 打到殘哂就可以一野爆死哂佢地 第2場就係咁逼對面投
不過打arena 0費點都落番karen page好d 如果先手呢副0費就一定係出白板
同埋能力無效化我覺得點都要有一張
呢副如果打競技真係要大執 btw巴丁火花真係好屈 尋日pvp我銅2抽到對金1 本來都頂得住, 對面出完巴丁火花就收左我皮
火花op呀 我玩左咁耐都未見過出現係商店 我諗緊好唔好比金幣買壽老上埋4呢 真係好撚勁
不過咁買法會即刻窮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞