[I/A] Marvel Battle Lines 決戰前線(1) 經期女俠大戰奇妙博士

560 回覆
7 Like 1 Dislike
你打主線會送角色 打打下就會送哂所有角色比你
鷹眼平民野有得刷嘛 而家打1150 海拉同埋分裂個隻野都nerf左 1呢有一千血好似得番血蜘蛛? 不過死後世界可以無視盾
thanos用極都用得唔係太順 放棄左
btw而家贏一場arena都幾多野送 想水多d人玩
習慣左血多, 之後可以任人搶血
試過比人連打兩下 最後佢趕唔切儲第三下 我慢慢儲心積累一行四隻KO左佢
YEAH 正呀屌
我都係搶血派 不過多數肯定第2次會殺到先會打
個AI係咪較廢左
玩限時嗰個挑戰賽連贏六舖 早幾日就係咁輸
競技有時一場打好耐 都係解完日任就算
6連又唔算難既 不過一直都覺得ai on99咁 試過我一開始放左2隻垃圾0 cost, 又唔係準連線狀態,佢直接出3張動作卡招呼我
洛基,阿當同阿迦莫多都係破千血,唔知仲有冇

破千血
呢張係total打千6? 係咪即係多過一隻會攤分左d傷害
當單體技
覺唔覺依家易抽左紫卡
同埋係咪多左卡定點?

同埋佢商店出多左唔同款既卡

係咪比人屌成日抽到同一款
有冇易抽左呢D真係好難講, 始終都係講運 我自己近期抽135又真係有中下紫, 不過見其他人有D都係1藍4綠
商店而家好左, 多左2個shop, 容易d刷到好野
我更新之前
抽左12次 (有課升級包
只有2張紫色 仲要兩張都唔係好好用
10次係有5次都係1藍4綠

更新之後抽左一抽 出左紫~
我岩岩拎完老綜一抽又抽返垃圾
呢排無時間玩, 尋日先玩左一陣競技場 所以老綜得60石

以前打到鑽一 都有140石
唔係top10 最多唔係120石咋咩?
係120石咩 可能我記錯 我無玩呢個野2個星期

有e幾張紫 有咩deck好砌??
一般 常用既藍卡 都有

唔該bro們
戰爭機器 班納一定落架喇, 尖叫唔知咩黎
換走航炸做南瓜好似好啲 比我揀就落奇異博士換走雷神

咁你套牌路就係超強保護性, 同埋夠攻
之前都係挑戰賽 是但打個金牌算

但係上到去 對手開始多紫卡
好難打lol

尖叫是 直線4格 打800
無咩用 800真係
單解鷹眼或者南瓜仲好

第一二季我都係用佢送戈張奇異博士同ironman 兩張紫打到上去鑽

你識用關死侍就乜都唔怕
挑戰賽上白金1其實真係唔難..佢冇限你打幾多次, 真係建議點都要衝上去拎120石 同埋多紫卡都唔一定勁, 我自己d deck紫卡都唔超過3張, 好多藍卡有時仲好用過紫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞