[I/A] Marvel Battle Lines 決戰前線(1) 經期女俠大戰奇妙博士

560 回覆
7 Like 1 Dislike
d鑽,自
d石用哂黎抽卡就得,暫時冇其他用途 隻game又無體力制 用黎抽最高級果隻卡包,135石果隻。而家有活動有幾個pick up pool, 聲稱相關角色會易中d, 但我都抽過十次八次,可以係一張pick up都唔中 但都有中過其他紫卡。 佢pick up果幾個pool中紫藍卡機率係高過普通果隻最高級包,紫卡6% vs 5%, 藍卡唔記得不過應該都唔會相差好遠。而普通最高級包而家有2款,一隻都係135石,另一隻就108。2個包中紫藍卡機率都一樣,點解有個平d係因為岩岩既大型更新加左幾十張新卡,新卡要抽返135果個先有, 而108個包就只可以抽舊果堆卡。要抽邊個就自己衡量
咁唔清楚 我而家係6同7上上落落,都好容易搵到人打
sorry,今日打返,超快搵到人玩
岩岩買左張7000蚊既暴風降臨,打pvp即刻有用,比人鋪場放左5隻人,我一野轟落去就清左場,比我絕地反勝
2cost清剩一隻600體up果張? 感覺唔係咁好用 場上剩返果隻唔一定係自己
初期無乜選擇嘅話呢張都好好用 畢竟打全場無視範圍嘅牌真係好少 巴丁的火花我都仲用緊
巴丁火花真係堅屈
抽到張3 cost 奧創式分散處理,對所有敵人做成1700傷害
好似好勁咁
三cost...
呢張好似係total打千7, 唔係每隻打千7
咁千7係隨機分配?
定確保打死之後再揀人繼續打?
呢個冇咩印象,我都冇呢張,淨係見對家出過 最初見到都以為每隻打千7諗住死梗,點知係每隻打幾百
我啱啱都抽中左 陣間試用下先
黑貓event送個張紫卡中左昊天極星 都幾高攻
應該係藍卡?
係掛 我紫同藍有時分唔到
仲有無公會收人
仲有位,SuperHea
會唔會考慮下5呢之後再抽到個張卡可以賣錢 10金都好呀 勁唔夠錢使
我而家有幾萬蚊 D錢除左每日商店買卡同升卡之外都冇咩用 btw我諗佢遲d應該多左d卡會有得轉碎片
我原本都有幾萬蚊 最近活動送下卡抽下新牌 見有d都好似有用咪升下 點知最近3日都要用7500買卡 又升左張lv5 咁就無哂d錢 而家得番幾十蚊 但仲有兩張紫卡待升lv3

我想升紫卡都抽唔到

我想升紫卡都抽唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞