覺唔覺香港人去旅行黎黎去去都係within亞洲

389 回覆
46 Like 761 Dislike
德狗八國聯軍無殺清朝人?
清朝計,香港真係屬於清,呢 d 時候八國聯軍殺人唔計

清朝太舊唔識?
軸心國周圍殺人又點計,定你想話日本二戰關德國咩事
咁我唔排除有人好中意去比人搶野既
D人淨係識去大城市就算鳩數啦
上連登勿認真,吹到自己去哂成個地球啦
佢個日本可能得心齋橋新宿
城市有城市玩,林間田舎都各有所好,去個旅行放鬆下都要批鬥人真係辛撚苦
呢個真,我唔鍾意歐洲耶撚,咪唔撚去歐洲
一超過亞洲基本上係都係時間多過錢
歐洲一星期真係唔夠,至少兩個星期
咁樣就已經難倒唔少人
想去歐洲美洲, 有錢, 但冇假
boom boom
你咁講,顯得你自己先係井底
日本我都未行哂,我身邊有朋友已經去左四份三個日本啦
睇到呢到...都廢事碌落去睇 樓豬真心膠
唔係吹捧日本 篇野套用台灣泰國都可以
Btw 500蚊住red district區?
將去歐洲=比人搶野仲唔係個腦有問題?
=話女人全部都係雞

利申去左4次歐洲(土耳其都計ge話)
除左第一次比人昆左去酒吧飲d垃圾酒之外(但冇損失過一蚊)
完全冇被人劫過呃過
有2次都係自己毒去

您咁諗=外國人未黎就聽人講覺得去大陸 香港好危險

然後標籤去香港會比人偷野而唔黎

思想有冇咁固守?
咁d遊客比人劫殺又恐襲又難民偷野d新聞一撚定係fake news啦
人地有顧慮唔去又唔比
樓主正傻仔,同d死港女無分別
我講緊有幾萬市民係香港人被人殘殺
您講軸心國把撚? 佢地又唔係殺香港人
我洗唔洗反埋盧旺達胡圖族 土耳其人殺阿美尼亞?

清朝八國聯軍有幾多事件係香港發生?
有冇好似日狗咁幾香港人斬首再推條屍落海?

英國人係殖民香港期閒都有為左樹立權威同飲醉酒而殺過香港人
但主要係因為有香港人反抗或者酒後亂性
但數量唔多,而且亦都冇以侮辱香港人手段去大量殺香港人
而且英國人對香港貢獻良多 功可抵過

日狗就係咁 對於殘殺香港人呢個問題
只識臭蟲輪 轉移視線
去日狗台狗我都驚地震 驚有痴線佬斬我

去深水埗我都驚難民偷野
我係咪應該匿係屋企?

外國人一樣標籤香港係空氣質素唔好
大陸多扒手
點解人地一樣照黎?
您話單身女人去印度就真係有顧慮姐

樓主又唔去下中南北美洲非洲
好撚井底
來來去去都仲係歐亞
你眼光咪又係得歐亞
你井口大少少咋
咪扮野
工藝個段套泰國台狗可以fit到?
台狗同泰國有幾多出名工藝品?

泰國有幾可浸到溫泉?
台狗定罪率有幾高?
吹奏日狗都算 仲要唔認數

btw 您有冇真係stay過係ams一段時間
ams唔係得De wallen 個頭先有得住
係人都知近紅燈區 central station 住宿最撚貴 方便班友去high野叫雞
點會係住紅燈區最平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞