[親生仔]Google Pixel 討論區 (16)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike

屌你咩
有代運實重資料未

計1 1.5 2kg?
你信用卡有問題?
咁我寧願佢cancel我
你搞咩,咩地址嚟?點會咁耐
如果信用卡有問題,係會kick住
未ship唔cancel得咩
有問題會send email話order on hold
咪係囉,拖到而家都冇消息,又冇email話我有問題,50usd coupon又有email講我知喎。
我試過contact google store客服,問點解第一日order都咁耐,又冇應我。

如果佢cut我單,我都可以早d放棄Pixel,因為越睇越失望
無cancel掣
除左night sight,呢樣係有驚喜https://youtu.be/Trw6BlT5Wdk

不過Pixel 2都裝到,反而pixel 3 特有嘅乜9 SuperRes zoom就好似廢嘅
唔係,只係我本身就想換機,覺得pixel 3算大路Android機入面最好,如果而家再揀我都唔知揀乜好。

既然當初睇完發佈會有少少衝動,咪試下囉。雖然而家已經覺得冇乜咁優越,因為唯一賣點個相機,都俾pixel 2做到九成。但其他機,真係少少想買嘅衝動都冇
爸打用集運? 邊間咁快?我部起碼下星期先到香港倉
我係指cancel完再order過
因為有唔少巴打都係咁, 快左幾日
算啦,我冇心理,有就有冇就冇。
嚟緊去旅行,諗住十一月頭拎到就拎嚟影下相。如果而家重新order,我估唔會快過佢寫嘅日期(+7日轉運)
依家入手pixel2會唔會遲左少少
隻藍色好正
我直頭入pixel 1玩添
好撚順
試埋nightsight
有冇爸打報告下用唔用到八仔sim
果啲ram 撚唔好入黎放負, 記得買小米啦 10gb ram 呀 滿意咪呀
買pixel 2 XL lor
system > gestures > active edge
pixel 1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞