[親生仔]Google Pixel 討論區 (16)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
個return label 個sender address同代運個地址唔同都可以寄?你用邊間代運?可唔可以pm我,我而家煩緊點退反去

屌佢買 d sidekick 野都買窮
終於攞到了
unlock bootloader 會過唔到 safetynet, 係反而再用 magisk root + hide 會過到。

同埋如果要用 HSBC app, 係要 "Hide Magisk Manager", 而呢個功能用最新嘅 beta v17.3 喺 3/3xl 未 work,安裝 canary v17.4 版先得。
咁睇黎得閒要再搞過
同埋呢一刻未有 TWRP 所以依家只可以 flash (patched) boot.img,XDA 有個 post 講咗行咩 command
同地址依個問題我又唔知喎
但正常美國佬都會搬屋 應該有得轉
你係咩機壞
如果pixel 1 2好似有得mail in

我個時用comgateway
不過依家運電池又真係煩既
點解google 做咩send coupon過嚟
想問mon貼係邊買 ? 驚Taobao中伏
點解2塊既
eBay usd5蚊
見你最右邊有2塊,有冇推薦邊塊好?

我用61W MacBook Pro叉會出rapidly
裝個APK即刻2都有
未得閒研究 聽日先慢慢痴
有咩問題
原生兩個都有

shitbao 前後用左兩個星期

本身驚個 mon 出事所以另外 order 左多一部 pixel 3 just black 128GB 而家係 Ezygo 等緊 ship, 應該下星期到, 有無巴打有興趣 計番 USD 899 + 運費就得
特登訂多部😂😂 btw 咁多syringe 嘅
夠一日
鎖返bootloader啦你
另外個部出事點先
agree
點先有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞