[親生仔]Google Pixel 討論區 (16)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
所以我 xzp 換左 3
p3 隻 Mon 堅唔夠光
xzp set 50% 就得
p3 要 75%
我用piece up 其他巴打用shipbao
都係兩個星期左右到香港
你地可以參考吓
我有興趣!
block this!宜家block唔到連登app嘅廣告
各位有冇好ad block推介
Pixel 3唔覺
adaway
屌奶星搞咗成晚都root唔到機
有冇巴打知咩事
我twrp用到最新3.2.3-0
但係magisk嗰度就唔得
試過17.1,17.3同17.4 都係開唔返機
一係就跳返入recovery
方法有試過
1. 用recovery去flash magisk既zip檔
2. magisk 改完boot再flash
你係temp boot去twrp定flash埋twrp嘅zip?
如果flash咗twrp嘅話要reboot一次去recovery先好flash其他嘢
a/b slot嘅問題,好似係
求救 , 想將 A file mp3檔移去另一個B file
點知 移個到選擇 路徑得A file選擇 即係無得選擇
方法除左連接電腦移動 仲有冇其他方法
你用咩黎app黎移個mp3先
你down我用緊呢個 應該移到

完來自己眼殘 大大隻pixel3路徑都睇唔到
cm。。。
極危險喎巴打
cm嘢都用
係咪以為係以前嘅cyanogenmod
即刻delete返先
原裝個file 都做到架

呢個係舊時換機前就有
換左機自己裝返
CM出品 出名垃圾
用開root explorer
佢有隻free就咁叫explorer

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.speedsoftware.explorer
有flash埋zip
巴打意思係reboot返system先再reboot去recovery?
我做法係twrp度flash咗佢zip檔然後就flash埋magisk個檔,係咪fail係呢度
一係
1. fastboot boot twrp
2. 直接flash magisk

一係
1. fastboot boot twrp
2. flash twrp.zip
3. reboot recovery
4. flash magisk
thx 巴打 陣間試
magisk你係用邊一個版?
我部pixel 3未root
不過之前部pixel 1用到17.3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞