[親生仔]Google Pixel 討論區 (16)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
English(Hong Kong)係冇assistance
要set做 United States
完全feel唔到有變
真心,成功之後發現自己柒到喊,再一次麻煩大家
絕對ok 裝個APK已經有晒3嘅相機新功能
除咗Top Shot
就算唔裝 2個相機都屈晒機 Pixel Visual Core
有 最明顯係睇標點
逗號句號以前喺一個字元嘅最底
但依家喺中間
即刻down先
呢樣唔係全形半形標點咩?
真係好似冇咩變
認真
我second language轉做英文
第一語言做粵語 佢地係出英文
所以我先話冇變咁
Top Shot個resolution
pixel 2 應該仲用唔到raw
set左用raw影反而會仲曚
Language: English (United States), Cantonese (Hong Kong)

English (United States) only

我認我係痴撚線咗少少
Camera 6.1唔係影到raw咩
😍謝分享,係咪ebay買,都用price up集運連埋部機運返黎? 我見ebay自己會加唔少運費。

未用過ebay求教
我係集運 當時用bns同部機 一齊ship返嚟.
寄去集運倉免郵費.
2都無保,唔好買
唔該哂
唔好客氣
影到
不過曚過jpeg喎
正常raw檔係無損應該清d
定係因為raw檔用唔到hdr?
andriod新手
美水 p3 64gb not pink
就咁一張相,想edit mark up

camer folder開左張相
"edit in Markup" 畫左少少野,按下save
Markup folder 個度,見唔到張新edited相
出去quit左個photos app,再開,先會出現張新相

好似唔識自己refresh?定係我setting問題?
BNS order 畀 google cancel 咗

求好用集運
google相簿首頁嗰d相係要load一陣
好似係因為要同步backup上drive既相
個app左邊拉右 噤裝置資料夾 就會即時出相
巴打如果未賣我想要

telegram : yesmelord
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞