[親生仔]Google Pixel 討論區 (16)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
New Google Camera P3 mod for Pixel 1 and 2
https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=77991579&postcount=241
有冇人試到super res zoom?
試咗都唔知有冇
冇兩部機喺度對比
同埋聽聞super res zoom冇諗到咁勁
咁嘅流出速度 會唔會好快有得用top shot
大家個鏡頭同背面有無痴貼?
冇 點解要
pixel 2 camera app

pixel 3 camera app
幾多倍zoom?
maximum zoom
係feel到清左少少嘅
3真係好少少 唔係心理作用
效果唔係好明顯 希望pixel 4做好d
美水火牛
轉三腳adaptor 應該買邊款
有冇圖例子睇下
定求其就得
唔應該用adaptor
又唔應該用?

你UK 三腳牛咪又係冇fuse係入面
不如直接啲, 你地又唔想用xpower, magic-pro個啲usb-pd charging hub, 又唔想俾咁貴買anker aukey 呢啲

不如直接上淘寶淘返nexus 5x, 6p, pixel 既UK三腳 Charger啦

https://s.taobao.com/search?q=pixel+%E5%85%85%E7%94%B5%E5%99%A8+%E8%8B%B1%E8%A7%84&imgfile=&js=1&stats_click=search_radio_all%3A1&initiative_id=staobaoz_20181028&ie=utf8

因為大陸用兩腳原因, 好多水貨nexus pixel 拆盒入到大陸之後都唔會配個UK三腳賣俾人, 所以有呢啲charger 多左出黎

如果你地係有興趣既不如幾個人夾份一齊買啦
啱啱發現原來Anker Aukey都係大陸牌子
aukey 好似係, anker 就一半一半啦...
同dji一樣 比鬼佬吹奏到 如果自己唔去search 都唔知係大陸牌子
事實上dji真係有料喎
Dji 有自己研發,唔止砌模型咁簡單
前幾個po有人用到叉壞機喎
原來個插都唔平
TP-LINK都係 扮晒唔係咁
you mean
steal your資料
應該開個正視聽post講 個個都識但唔知 係支那牌子嘅牌子
情況同咁樣冇太大分別

所以差壞呢都你個charger問題

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞