[親生仔]Google Pixel 討論區 (16)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
想問下大家其實係咪對xpower叉機冇乜好感?睇咁多頁都冇乜人提

用緊佢隻dc4pd叉部pixel XL, so far冇乜問題,而且都差到部45w既Chromebook
pixel要用有dac嘅先得
雜牌線冇
琴晚拎咗,係咁意拎上手玩咗兩玩啫
但我見佢個火牛係100-240V,應該唔使驚話要特登買隻靚adapter
整咗三次都整唔到認證,驚驚
第一日用電話?
唔係冇人提,我係有略略提過magicpro xpower, 不過連登仔覺得麻麻姐

之排xpower先爆完
我見上面係咁討論
佢地也講緊兩腳太三腳
但我見佢個火牛係100-240V,應該唔使驚話要特登買隻靚adapter
第一日用電話?
我見上面係咁討論
佢地也講緊兩腳轉三腳
第一日用電話?
我見上面係咁討論
佢地係講緊兩腳轉三腳

屌 瘋狂打錯字
個叉電STANDARD唔同咗,就咁quick charge係唔得,我都諗緊點喺公司叉電
係咪一定要用快差先?
琴晚拎咗Nokia 隻叉電器試咗,佢會係咁loop正在充電,即係QC都唔啱standard
利申:Nokia 8好似係QC 3.0
都話左佢係USB-PD
係公司我用普通wireless就夠
買anker唔洗煩啦
又唔洗驚轉插叉壞又盛

呢隻差機得唔得?
我舊年用到依家 完全冇問題

不過呢度有巴打試過過熱溶左膠殻
我而家都用緊佢差電話,但未試過過熱喎.....
會唔會咁岩中咗獎咋?
每樣產品都總有一兩件有defect既...
轉左Pixel之後我隻moto 360 2竟然仲收到更新
之前撳到爛都係話冇更新
+1 竟然仲有人用緊moto 2
入去System Info 仲係寫Android Wear
我個隻 40% 就熄機想換
我個隻電就好襟
不過試過去去下旅行個display無啦啦有一撻綠色似係壞pixels係度
跟住返黎之後幾日就消失左,唔知隻錶係咪撞邪
各位語言setup用hk定為咗google assistant用tw?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞