[親生仔]Google Pixel 討論區 (16)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
一個行QC,一個行PD,你覺得呢?
平靚正
祝你件貨唔會明明送到又唔見左
最後消失個幾禮拜先入到倉

我用呢隻
有快叉 有唔快 又有type c to type c插頭位
肥仔開倉買
https://store.google.com/gb/product/usb_c_18w_power_adapter_2?hl=en-GB

https://store.google.com/gb/product/usb_c_18w_power_adapter_2?hl=en-GB

諗緊要既話邊粒好
Apple個粒就少左條CtoC線,但係就可以即買即用
Google UK個粒就差唔多錢但係多條CtoC

間間都慢 揀間CS好ge已經好好
Shipbao差d唔見左件貨個cs都懶理
唔記得之前用開blackberry keyone, 有原裝USB to type c 插頭,應該唔會叉壞掛
BNS 琴日select 左送去智能櫃 岩岩忽然話到左

等等收工狗衝
用過2次shipbao,上次日本寄衫ok , 今次機都ok
歡迎加入
我都用過好多次
無事ge時候就ok
訂左Pixel 3,終於可以同部Nexus 6 講再見
應該就唔會既
我用緊隻QC3.0叉佢都係出充電中
不過應該唔係快叉黎,平時QC叉既話摸落去個USB頭會熱
不過真係叉得好撚慢呀屌
兩個鐘前setup好晒得返15%電叉到而家都都未滿
moon貼你哋會用鋼化定水凝?
鋼化啦
水凝用過勁啜手
同埋大力篤落去好易有個凹痕
雖然唔太明顯 但係凝住就會好奇怪
用左兩日就搣咗
兩隻膜有無介紹邊度買?
見到上面巴打講話用返PD 2.0好D?
淘寶
香港連機都冇得賣 膜都唔使旨意有
留名
求指點
我用呢隻 d位開得幾好 同成張透明
https://item.taobao.com/item.htm?id=541013304050&_u=v1s403fvea10
但鋼化會唔會有白邊?
佢有白邊液整走白邊 個網入面有教學
OK thank you
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞