[錶撚入]擺低你哋戴緊嘅錶 (13)

1001 回覆
17 Like 9 Dislike

唔係 , 係呢個大陸牌子 , 聽日先到貨 , 到時再影實物

其實唔係貴個d , 我睇過全部係大陸機蕊

不過唔洗一萬銀之中 , 呢隻用seagull 蕊好似叫好少少 , 真係買隻seagull 成兩三萬又唔捨得

唔期待有咩表現 , 其實幾千蚊真係買佢個陀飛輪轉下開心下 , 我冇玩開錶 , 我當排gmt 之前玩住先

又唔係諗住保值放二手 , 幾千蚊玩到兩年都夠皮

btw: 睇過titus , 孔雀 , 北京個d , 覺得唔值放棄左

帶番一個星期睇下個誤差 , 少過十秒當還神(官方話大約+-5秒)
唔錯,幾千蚊當玩具
唔好買海鷗呀... 兩三萬買海鷗真係頂唔緊,幾千蚊認真啱啱好
北京 , titus , 孔雀 , 萬希泉 , seagull ... 全部都成兩三萬 , 如果咁我不如直屌tudor 其他款

見有seagull 有出雙陀飛輪 , 成十幾萬

睇晒感覺上titus 個最廢 , 不過d 廣告同成個形象好呃到人

萬希泉買個d , 我諗真係純粹撐下本土野同特別系列
請問巴打你係邊到買?
chrono24
隻錶個design真係幾靚,留名等巴打實物圖
諗緊買iwc 3714定直接葡7好 有無巴打有意見
唔同style喎
btw iwc 7日鏈芯有快走問題

跟機
正嘢
排左幾耐先有?我就快4個月都未有
俾你知道我身份
捉你去打靶
金仔不愧係瑞士讀過書
下係Swiss Made喎
Zenith 芯喎
佢係講錶面有印Swiss 但無印made?
其實有冇廠為左唔同原因,所以明明 swiss made 都淨係打 swiss ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞