[親生仔]Google Pixel 討論區 (15)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
v20 g5 好嚴重
有人講過可能 量子ips所用嘅物料產生
冇左cancel button我諗9成都係以下答案

不過我係尋晚SEND完佢過左幾個鐘之後覆我然後今晚即刻ship, 唔知未完全準備ship既會唔會有另一個答案
你都好d 有原因
我是但話個人原因個個地址我收唔到貨可唔可以轉或者取消
你不如問下轉運果邊可唔可以幫你拒收彈返轉頭啦
以我所知BNS係會幫你彈返走D寄唔到既貨,但係就唔可以要求佢無理同你拒收
上面唔係有人教寄去BNS個倉再寄返香港咩
爬下文先 可能我睇過龍
我就係睇spec似冇(日本版有話有, 港行冇話) 而我而家就係用緊octopus SIM

不過我都預左之後要用返張octopus...
個問題係dou4la唔可以美國運美國
咁達人你點搞
諗緊
打咗去Google,佢話已經冇得cancel,應該要同dou4la傾
直接問refuse delivery得唔得啦
同佢講埋話Google會接收返件貨,只要拒收就OK
我諗對佢地黎講唔係好麻煩姐
每日收咁多件 會唔會搵個人每件睇下洗唔洗 refuse 通常佢地d 倉 郵政公司會一車車咁送過去
就貪佢$50 手快快無睇清楚就gg 左
問咗dou4la唔會幫我拒收
return呢?

如果連return都唔肯做就真係GG,變左最後擺到過期就吞左你件貨
唔會真係咁仆街掛
mola
iFixit 為大家揭盅,今年pixel 3 Display花落誰家

答案係。。。

唔好mola
899 買個經驗太貴
其實點chur都要chur到佢同你拒收或者退貨,佢又唔肯付運又唔肯同你退既話真係唔知想點
話說dou4la 係一睇就知係咩黎?
如果寫係“配件” 咁過唔過到骨
如果佢要玩9你就GG
又唔會飛轉美國 TnC 又寫到明係我無睇
希望佢好好人咁覆埋我有咩方法處理
咁梗係一開始要好態度啦,咪話一時冇睇清楚你地原來唔運含有電池既產品
到佢真係唔理你先再諗其他方法囉
飛去美國接貨
sd左去問了
聽日紅日唔知有無人覆呢
Google之前唔係投資好多$比lg 整poled?🤔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞