[親生仔]Google Pixel 討論區 (15)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
澳洲訂
其實你比得越多ram d dev,佢地只會用得越多,optimization做得唔夠/不停加gimmicks/features落去

Google今次應該係試下唔鬥spec,轉為強調ml/ai integration, camera usage experience
不過平心而論,等左咁耐,比得呢個價,無6gb ram真係點都幫唔落

就算你話唔會好似d所謂測試片咁開幾隻ram eater game,過多一年半載 d dev更新佢地d app又會食多左 ram,下次Android/Chrome/Google Assistant 大更新個時又分分鐘唔夠ram

Google都係炒晒Pixel 3 team人去

當初真係好有性趣買碌尻,不過一諗起三叔就 唯有過之後轉Pixel 4/5 (如果Google仲會用Pixel呢個brand)
我覺得Google想話比人知 我係賣AI 唔係硬件
zoom好似效果唔大 night sight未試到
好似冇superzoom喎
得night sight
sor我以為佢個放大鏡就係
你部LG moon...
Sony xz3用lg mon冇事 但pixel 3出事...
我講出面 d post
me ***moon
*** +1
不過唔知等幾耐先到香港
睇開箱文
我仲要等1-2日先出倉 希望星期五前到啦
bns咁好有寫埋幾時出倉!?
無寫過開箱文
我用pieceup
雖然貴少少但係4-7好似唔錯wor
有$50 個陣可以用黎買Stand
不嬲night sight都話左會下放架啦
me too
遲左訂+比google bam 左bns 算唔算好彩
如果個Stand 對你黎講無咩用都算係好事
但係我就有d興趣 好似好高級咁
pieceup大概幾錢?
咩呀 我都等緊果50蚊買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞