[親生仔]Google Pixel 討論區 (15)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
信你
13號落ORDER嘅PIXEL都出埋貨了
急不及待想玩玩了
我又跟
telegram:fosingdatyen
有冇巴打放pixel 2 XL
大你一隻case

#y
你去肥花睇下有冇人放
認真咩?
UAG貴咗咁多嘅,之前s8喺衛訊買都只係280HKD
我用PayPal
我 99成新, 熊貓XL 128 加個全新 air jacket未開封
用Paypal會貴啲?
Pure Google真係用完返唔到轉頭,我部Pixel 1 得32GB 同埋舊電殘,好lag。。。
前幾個月頂唔順換咗Pixel 2,但係我跌爆咗mon 之後喺華強整完用多陣又黑mon,而家又用返部Pixel 1,老實講唔係得 32GB同Lag我會繼續用。。。
結果而家又訂埋Pixel 3,洗咗勁多無謂錢,本身見到小米8咁抵又多殼選擇都有啲想換
如何做到990%新
屌米
用得好小心

一半時間用pixel 1 XL
我記得係貴少少,但我用佢好放心
想問下大家玻璃moon貼係咪全膠先係成塊都係痴力?
香港冇行 所以香港用唔到
華為算把啦
BNS官方應該嬲鳩
你哋班友搞到人哋俾人block
希望BNS佢快啲改地址
有冇2仔嗰時用過BNS嘅巴打都俾人cancel?
ban bns, 應該係同水貨佬偷賣pixel 3 xl有關
我想睇埋佢slate出左d評價先決定
此次拆解也發現 Pixel 3 XL 採用的 VPU 視覺運算元件 Pixel Visual Core,基本上與去年用在 Pixel 2 系列的版本相同,意味 Google 今年並未特別與Intel合作新款客製化 VPU,或許代表 Movidius 所提供技術已經符合目前 Google 規劃需求。
Pixel 2可以有Pixel 3 camera features
不嬲都話可以
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞