[親生仔]Google Pixel 討論區 (15)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
睇左XXX既 speedtest 真係。。。今時今日Xgb ram 真係狗也不屌。。
好似換咗主鏡頭sensor喎
大家覺得會唔會有9.1嘅存在
諗緊收部2細機定大機好
我想一試就試好啲
Pixel 3用845+窄邊+wireless charging比較啱心水
咁就狗衝細機,唔駛諗太多!
諗緊遲d飛過台灣屌部細機
見要搞集運個d又好似好麻煩
好緊張, 美國時間 3pm 就會送到 shipbao 個倉
講到好似送到你屋企咁
利申: 羨慕中
點解個個都咁快咁既
我連續買兩次Google野佢domestic果段既shipping route都好嘔血,遊晒全國咁滯先送到BNS
shipbao個倉係邊?
我都係shipbao,但係佢寫禁運電池,我宜家唔知點好
想知宜家用bns係咪唔可以買美水
想收部pixel 2玩下
點樣分佢唔係積木
拆哂佢睇
iphone傳聞都係咁LG頂做維修panel
mali連三星exynos都怕怕 轉玩自家開發sgpu
google 4gb ram已經夠過份
仲要用降頻版845
pixel 2 都係 835 2.35 ghz 減速少少啫
Pixel 3用LG display
After finding a Samsung-made OLED display in the larger Pixel 3 XL, we dissected the display in our vanilla Pixel 3. Surprise—it's from LG Display!
https://www.ifixit.com/Teardown/Google+Pixel+3+Teardown/113763#s217609
其實有咩分別 邊個好啲
ship左啦ship咗啦,用EzyGo係咪呢嗰時間要填form啦?
最簡單方法, 入4000蚊入張credit card等佢夠額扣.
但我睇返email嗰度check shipment係睇唔到嘅?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞