[親生仔]Google Pixel 討論區 (15)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
原則上pixel 3 粒sensor 同pixel visual core 同 pixel 2一樣
super res zoom, motion af希望有大神mod到落舊pixel

Features coming to older Pixels:
Adjustable portrait blur
Night Sight
Playground

Exclusive Pixel 3 features:
Wide-angle selfies
Top Shot
Photobooth Mode
Motion Auto Focus
Super Res Zoom
Lens Suggestions
Pixel 2用IMX362
Pixel 3用IMX363
Pixel 3多咗Spectral + flicker sensor
Pixel Visual Core應該一樣
想買pixel 2XL,邊度買穩陣?
幾時有50USD reward?

我部Pixel 3
同我一撚樣啊屌
卡住左
啲鬼佬做嘢好hea
咁都叫快遞
啱啱轉

At FedEx destination facility

PORTLAND, OR
再轉

Arrived at FedEx location

On FedEx vehicle for delivery

for your reference
真係慢過閪
我隻UAG Monarch for Pixel 3 都仲未寄,但for iPhone X/XS嗰雙到咗手啦

兩日就搞掂啦
係你地唔好彩星期日休息
我原本都係19,係唔知做乜鳩個日要hold係架車度唔撚派
呢D情況發生係香港我已經打左去CS𨳒佢
不過香港既速遞真係冇機會做閪客,佢地太高效率
好似今日件台北黎既件DHL派朝早落機下晝已經派到

係聯邦契弟真係ON99,搞到我miss左今日出倉
如果Google send問卷黎我一定填logistics係very poor, 再係comments度插撚爆佢
【谷歌pixel3xl钢化膜全屏全胶满版包边3代Pixel 3代高清玻璃无气泡防指纹Muski防摔爆保护Walleye原装手机贴膜】

https://m.tb.cn/h.38UdUTN?sm=4ef0d8

点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥OVybbhJcY9Z¥后到👉淘♂寳♀👈

佢話訂制版全膠
又係呢間

btw我係華強北問過依家pixel 3xl 既全膠已經有貨, 3 就整緊

價錢大概 25-30 人仔一張左右
呢間流定堅?
邊間
上面條 link 果間
真既.. 上次我地買pixel 2xl 個張都係呢間, 只係價錢貴左幾倍姐...

如果你地有興趣既話, 我可以下次上華強北幫你地買
都係BNS?
如果係既可能都關BNS事
佢個倉星期六日好似唔開
其實都冇人買

就算依家落order隔一日就ship到
依家全球啲電話都冇人買/供過於求
強如iPhone第一星期都係任買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞